nlc.hu
Horoszkóp
Ők a legfurcsább csillagjegyek

4 különc csillagjegy, akit nem könnyű megérteni

Vannak olyan emberek, akik nagyon jól érzik magukat a bőrükben és imádni valóak, viszont állandóan az az érzésed: egy másik bolygóról jöttek.

Ha volt olyan gyerekkori barátod, aki közéjük tartozott, esetleg te magad vagy a környezeteben „A különc”, akkor pontosan tudod, miről beszélünk. Hogy a horoszkóp szerint melyik csillagjegyekre jellemző ez leginkább, most megtudhatod!

nő narancsokkal

Fotó: Unsplash

Halak: élet egy párhuzamos valóságban

Nem véletlen, hogy belőlük lesznek a legnagyobb művészek. A fantáziavilága egy csodálatos hely, ahol nap mint nap tartózkodik. Éppen ezért nagyon nehéz vele, mert sokszor fogalma sincs, mi történik körülötte. A hétköznapi emberek szabályrendszerébe gyakran nem fér bele az elképzelése az életről, ezért jobb, ha segítesz neki megtalálni a középutat.

Vízöntő: a bonyolult különc

Mivel ő maga sem tudja, kicsoda, kívülről is nehéz megfejteni. Roppant szórakoztató lehet a filozofálgatása a világról, a folyamatos felfedező, feltaláló énje, viszont nagyon hamar elunja magát, és szó nélkül lelép. Soha nem tudhatod, éppen milyen program fut a fejében, ezért nehéz hozzá kapcsolódni. Nagyon egy hullámhosszon kell lenni vele, hogy valamit megérts a világából.

Skorpió: szeret misztikusnak látszani

Ami egy védekező reakció nála, az végül egy figyelemfelkeltő jelenség. A titokzatossága valójában arra szolgál, hogy sérülékeny lelkét ne kelljen felfednie. De emiatt folyton misztikus köd lengi körül, ami nagyon különlegessé teszi – miért változtatna ezen? Élvezi, hogy furcsának tartják, miközben próbál teljesen hétköznapinak látszani.

Ikrek: végletek közt csapong

Az ő különlegessége a végletes személyiségben rejlik. Amikor azt hiszed, ismered őt, egy teljesen szokatlan húzással jön elő, ami minden addiginak ellent mond. Ez a kettős csillagjegye miatt van, sokszor önmagával is harcban áll. Néha elbűvölő és könnyed, máskor kissé flegma és megfejthetetlen. De ha ezzel nem bánt meg, és el tudod engedni a nehéz pillanatait, remek barátod lehet.

(via horoscope-daily)

Ez is érdekelhet barátnők tengerparton Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top