nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy álmai férfijára vár

Egyedülálló csillagjegyek, akik a csodára várnak

Nem csoda: csak a megfelelő pillanatban kell jó helyen lenni. De tudnod kell azt is, hogy ennyi nem elég – a harmonikus párkapcsolatért dolgozni kell.

Amikor megvan a szerelmes pillanat, amire vártál, már csak ki kell derítened: valóban ő az, akit neked rendelt a sors? Maradj vele, ha támogat, ha tisztel, ha teljesen elfogad. Várj erre a férfira, mert ennél kevesebbet nem érdemelsz!

csókolozó pár

Lehet, hogy még az idei tél elhozza neked az igazit / Fotó: Unsplash

 Bika (április 19. – május 20.)

Az lesz számodra az igazi, aki csodálni fog, és támogatni az élet minden területén. Ő elfogadja majd, hogy makacs vagy, és nem akar megváltoztatni. Élvezni fogja az akaratosságodat, kitartásodat, és a legrosszabb napokon is ott lesz neked. Ne érd be ennél kevesebbért, ha küzdened kell önmagadért a kapcsolatban, az nem neked rendeltetett.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A várva várt párod nem akar leválasztani a szeretteidről. Nem lesz féltékeny az előtte lévő életedre, nem akar birtokolni sem. Nem fog harcolni azért, hogy legyél nyitottabb, őszintén értékeli a titokzatosságot, és becsben tartja, hogy a saját tempódban nyílsz meg felé. Egyenrangú félként kezel majd, és őszintén kitárja a szívét. Aki képes erre, méltó társad lesz örökre.

Bak (december 22. – január 19.)

Olyan valakire vágysz, mint amilyen te magad vagy, férfiban. Ne siettesd, várd ki, amíg ő érkezik. Fontos lesz neki, hogy azonosan látjátok a világot. Büszke lesz rád és magára is, amikor együtt megbeszélitek a sikereiteket. Bátorít, ha kicsit elcsüggedsz, és fényes karrierje mellett téged tart élete nagy sikerének. Teljes szívéből szeret, és együtt küzdötök meg az élet viharaival.

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top