nlc.hu
Horoszkóp

Havi horoszkóp

Havi horoszkóp 2021. decemberre

A Vénusz és a Plútó együttállásából arra következtethetünk, hogy erőteljes időszak a mostani, amikor az immunrendszerünk is magas fordulatszámon működhet a havi horoszkóp szerint.

Készülj fel az előtted álló hónapra, amihez segítséget nyújt a havi horoszkóp!

Kos – decemberi horoszkóp

Ha külföldre utazol, akkor hajlamossá válhatsz a pénzszórásra. De nemcsak idegen tájon veszítheted el a mértéket, hanem itthon is kifolyhat kezeid közül a pénz. Különösen most, amikor olyan juttatás is ütheti a markodat, amelyre nem számítottál, és ez kellemes meglepetésként érhet. A házasságokban, régi együttélésekben a szenvedély lángja magasra csaphat, a kapcsolatotok szorosabbá válhat. A szerelmi viszonyokban csalódás okozhat problémákat.

Bika – decemberi horoszkóp

Még az is lehet, hogy annyi munka szakadhat a nyakadba, hogy alig bírod az iramot. Megeshet, hogy a felettesed miatt akár többször is kiborulhatsz. Annyira eleged lehet, hogy te, aki nem szereted a változást, most mégis ennek a gondolatával foglalkozhatsz. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, ha tanulmányokat folytatsz, jó eredményt érhetsz el. Megeshet, hogy egészségi probléma alakulhat ki, amelyből gyorsabban felépülhetsz.

karácsony ablakban olvasó lány

Téli csendélet (fotó: Pixabay)

Ikrek – decemberi horoszkóp

Érdemes lenne ezotériával foglalkozni. A megérzéseid talán sohasem voltak annyira erősek, mint most. Hagyatkozz arra, amit az ösztöneid súgnak, és akkor élvezheted a sikert, amely elégedetté tehet. A házasságokban, régi együttélésekben vitás helyzet jöhet létre, amelynek neked kellene véget vetni az alkalmazkodással. Ha egészségi problémád van, a gyógyulás útjára léphetsz. Ha beavatkozásra kerülne sor, ne aggódj, jó időben leszel jó kezekben.

Rák – decemberi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben nagy lehet közöttetek az összhang. És ez nemcsak az új, hanem a régi kapcsolatokra is vonatkozik. A környezetedben azonban vannak irigy, féltékeny emberek, ezért a boldogságodat, az elégedettségedet – a saját érdekedben – titokban kellene tartani. A munkában nem úgy alakulnak a dolgok, mint ahogyan elképzelted. Főleg, ha pénzről van szó. Régi egészségi probléma újulhat ki, vagy valakivel ebben a témában vitára kerülhet sor.

Oroszlán – decemberi horoszkóp

A szerelmi kapcsolatokban elsősorban a te viselkedésed miatt alacsonyan repülhetnek a tányérok. A házasságokban, együttélésekben a társad nehezebben kezelhető, ezért ha békére és nyugalomra vágysz, akkor neked kellene hozzá alkalmazkodni. Kollégával nagyon jól kijöhetsz. Az is lehet, hogy munka során ismerkedhetsz meg egy olyan személlyel, akivel szerelembe eshetsz. A szex terén olyan élményben lehet részed, mint eddig talán még sohasem.

Szűz – decemberi horoszkóp

A párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át. Ha szülő vagy, a gyermekeddel a kapcsolatod elmélyülhet. Az sem okoz problémát, hogy akár a szerelmed, akár a csemetéd miatt nagyobb kiadásokra kerülhet sor. Megeshet, hogy valami vagy valaki miatt kényszerhelyzetbe kerülhetsz, de olyan jó formában lehetsz, hogy ebből is ki tudod hozni a legszebbet és a legjobbat. Ajánlott művészetekkel foglalkozni, mert ezzel feltöltheted a lelki és szellemi energiaraktáraidat.

Mérleg – decemberi horoszkóp

Belevetheted magadat az otthoni munkákba, a lakásod szépítésébe és a családod ellátásába. De az is lehet, hogy olyan mély érzéseket táplálhatsz a szeretteid iránt, mint eddig talán még sohasem. Ha ingatlannal kapcsolatos ügylet felmerülne, akkor azt is remekül tudod intézni. A házasságokat, régi együttéléseket kissé nehézzé teheti, hogy életed párja olyan nehéz helyzetbe kerülhet, amikor nem látja a saját jövőjét. Mielőtt megszólalsz, számolj el tízig, így tökéletes lehet a kommunikációd.

Skorpió – decemberi horoszkóp

Ha a gyermekedről van szó, akkor annyira elérzékenyülhetsz, hogy talán könny is csilloghat a szemedben. Érdemes lenne kulturális eseményen részt venni, mert ez az élmény boldoggá tehet. Rokon miatt azonban nehezebbnek érezheted az életedet, mert nagyobb terhek nehezedhetnek a válladra. Remekül tudsz kommunikálni, és ezzel jól tudod képviselni a saját érdekedet. Anyagiak terén nagyobb óvatosságra lenne szükség, mert kifolyhat kezeid közül a pénz. Ezért jól nézd meg, mire és mennyit adsz ki.

Karácsonyi habos kávé

Karácsonyi habos kávé (fotó: Pixabay)

Nyilas – decemberi horoszkóp

Még az is lehet, hogy olyan pénz ütheti a markodat, amelyért nem kell keményen megdolgozni, vagy amely a hivatalos szervek szeme előtt rejtve maradhat. Családtagok között van, aki miatt gyengéden érezhetsz, és van, akinek a viselkedése előtt meglepetten állhatsz. Megeshet, hogy a munkában olyan váratlan helyzet jöhet létre, amely miatt idegessé válhatsz, és amely ellen nem tehetsz semmit, csak alkalmazkodsz a kialakult szituációhoz. Valaminek az elromlása bosszúságot okozhat.

Bak – decemberi horoszkóp

Rendkívüli erővel és energiával rendelkezhetsz, aminek hatására éghet a kezed alatt a munka, amelyet ráadásul élvezettel végezhetsz. Ha vállalkozó vagy, akkor csúcsformában lehetsz, és a jó eredmények feldobottá tehetnek. A feletteseddel is nagyon jól kijöhetsz. Ha bármilyen változtatást szeretnél, akkor ezt most add elő, mert nyitott fülekre találhatsz. Ha pénzről van szó, annyira takarékos lehetsz, hogy a környezeted ezt zsugoriságnak tarthatja.

Vízöntő – decemberi horoszkóp

Ha szülő vagy, akkor megehet, hogy a szülőtársaddal nem értetek mindenben egyet a gyerekeitekkel kapcsolatban. De az is lehet, hogy kényszer hatására kell cselekedned, ami miatt az életet nehezebbnek érezheted. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra lenne szükség, és ajándék vásárlásakor megnézni az árcédulát. A vonzás törvényét gyakorolhatnád, mert amire sokat gondolsz, az megvalósul. Ezért nem mindegy, hogy mit és hogyan kívánsz.

Halak – decemberi horoszkóp

Nem szabad, hogy valaki a viselkedésével nehézzé és csalódottá tegye az év legszebb ünnepét. Különösen igaz ez a felettesedre vagy a munkahelyedre, ahol a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan azt szeretnéd. A szerelemben megeshet, hogy a választottad nem úgy viselkedik, ahogyan szeretnéd, és ez is kiábrándulttá tehet. A kapcsolataid viszont jól működhetnek, van, akivel meg tudod beszélni a problémáidat, és már ettől jó lehet a hangulatod. Váratlan találkozás felvillanyozhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top