nlc.hu
Horoszkóp
4 kristály a kirobbanó életerőért

Úgy érzed, nincs elég életerőd? Négy kristállyal turbózd fel magad!

Év vége felé kissé leereszt az ember, alacsonyabbá válik az energiaszintje. Pedig még most jön a karácsony, és a munkában is meg kell tolni az utolsó heteket.

Szinte mindannyian életében történt változás. Sajnos az elmúlt két év pandémiás helyzete megnehezítette a mindennapokat a legtöbb ember számára. Szeretteinkért izgulunk, az anyagiakon érezzük a változást, emellett pedig kitartóan próbálunk pozitívak és vidámak maradni.
Ne szégyelld, ha úgy érzed, nem bírod tovább. Beszélgess legalább telefon a barátaiddal, ha szükséges, támogató szakemberrel. Ezeket a kristályokat pedig szerezd be, hogy a rezgésük tegye a dolgát, amíg te újult erőre kapsz.

kristályok

Fotó: Unsplash

Rubin fukszit – az állóképességért

Ha éppen energiaválságban vagy, esetleg olyan határidős munkád, tanulnivalód van, ami miatt kevesebbet tudsz aludni, ez a kő lesz a gyors segítség számodra. Tarts magadnál egy akkora darabot a zsebedben, ami időről időre a tenyeredbe tudsz fogni. Néhány nap elteltével érezheted, ahogy frissebb, szenvedélyesebb vagy, és önbizalmad révén egyre közelebbinek tűnnek az álmaid.

Gránát – a tudatosságért

A kimerültség egyik jeleként lassabban, nehezebben tudsz dönteni. Ez hátráltatja a mindennapokat és a feladataid végzését is. Amikor a gránát energiával tölt fel, ezek nem lesznek már nehézkesek, sőt, elindulnak az ötletek, a kreatív gondolatok. Türelmesebb leszel másokkal szemben és sokkal együttműködőbb.

Karneol – a kreativitásért

A kreativitás minden helyzetben jól jön, de olyankor főleg, ha a kevésbé tevékeny időszak miatt elmaradásban vagy. Ez az ásvány fizikailag is jó hatással van, erősebb, hatékonyabb leszel.A karneol a kíváncsiság és a kezdeményezőkészség köve, segít együttműködni másokkal, és gyorsabban elemezni a nehéz helyzeteket.

(via liberateyourtrueself)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top