nlc.hu
Horoszkóp

Készítsd a tested a télre, ha föld csillagjegyű vagy

Forró, fűszeres kényeztetéstől maradnak egészségesek ezek a csillagjegyeknek

A föld elem csillagjegyei szerencsések: szervezetük erős, ők hajlamosak a legkevésbé a téli nyavalyákra, megfázásra. Ettől még nekik sem árt tudni, hogyan vigyázzanak magukra.

A föld elem uralta három csillagjegy immunrendszere erős, viszont a leggyengébb pontjuk az emésztés. Ha te is közéjük tartozol, egyenesen neked találták ki a forró, testet-lelket átmelegítő zamatos leveseket. ha pedig az utcán megérzed a puncs fűszeres illatát, mindig állj meg egy meleg italra, sőt tölts a termoszodba is!

téli ital

Fotó: Unsplash

Bika (április 19. – május 20.)

Védd a torkodat, ez az első védelmi vonal számodra. Lepd meg magad egy élénk narancs, vagy vörös sállal, energetikailag is jót tesznek ezek a színek. Olyan ételekre és italokra lesz szükséged, amik átmelegítenek és felfrissítenek. Nyugodtan fogyassz csilis, borsos krémlevest, vagy fűszeres chai lattét. Fizikailag télen ne erőltesd magad. Lassú, ízületeket átmozgató gyakorlatokat végezz, és tanulj meg meditálni. Szerezz be moldavit kristályt, segít pozitívan szemlélni a világot.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A legfontosabb része a testednek az emésztőrendszer, ez kötődik a csillagjegyedhez is. Télen egyébként is lelassul, így arra kell figyelned, hogy segítsd a működését. Könnyű ételeket fogyassz, használj fügét, almát, körtét és fahéjjal fűszerezz. Hajlamos vagy tervezéssel stresszelni magad, erre a relaxáció lehet jó megoldás, hogy megtanulj lazítani. Használj hozzá nyugtató levendulaolajat, és találj magadnak egy megerősítő mondatot, ami segít a céljaid elérésében.

Bak (december 22. – január 19.)

Először is szerezz be D-vitamint, és ragadj meg minden kósza napsugarat: a csontjaidat kell óvnod a téli hónapokban. A séta legyen mindennapos programod, a téli hajtásból ki kell szabadulnod, hogy a magánéletbe ne vidd át a gondokat. Kapcsold ki magad szórakozással: menj színházba, vagy vegyél jógabérletet. Az érzelmeiddel szükséges foglalkozni, a szürkeségben hajlamos vagy bezárkózni: a rózsakvarc lesz segítségedre, de kortyolhatsz esténként rózsa- és jázminteát is.

(via dailylife)

Ez is érdekelhet fa póz jóga Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top