nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. december 4–5. – Készüljetek együtt az ünnepekre!

December első, advent második hétvégéje ellentmondásos hangulatban telik a szerelmi horoszkóp szerint. A szombati újhold újításra sarkall. Míg a vasárnap a nehézkességet erősíti fel mindkettőtökben. Ebből kell a legjobbat kihoznotok…

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton az újhold fellelkesít: tele leszel ötletekkel. Miközben a kedvesed nyugalomra vágyik. Jobb, ha olyasmibe kezdesz bele, amihez nem kell az ő közreműködése. Vasárnapra te is lelassulsz, és együtt lustálkodhattok.

ünnepi szerelmespár

Ünnepi hangulatban (Fotó: Pixabay)

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem leszel feldobódva szombaton: az újhold csak újabb fejtörést okoz a pénz miatt. Még jó, hogy a párod folyamatos csicsergése eltereli a figyelmedet, és vasárnapra elvonulnak a fekete felhők. Így derűsen gyújthatjátok a második gyertyát a koszorún.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Új erőre kaphat a szerelmetek szombaton az újholdnak köszönhetően. Ott van még az a parázs, ami bármikor fellobbanhat újból. Persze csak akkor, ha egyikőtök megteszi azt a bizonyos első lépést a másik felé. Legyél ez te!

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

A kedvesed több törődésre és gyengédségre vágyik. Ne az ünnepi készülődéssel foglalkozz, hanem az ő lelkével! Ha nem teszed meg, akkor vasárnapra annyira megsértődik, és elfordul tőled, hogy meg fogsz ijedni, mert elhagyhat.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vigyél vidámságot és játékosságot a kapcsolatotokba ezen a hétvégén! A szombati újhold ad neked bőségesen ötletet. A megvalósítás rajtad múlik. Lepd meg a szerelmedet olyasmivel, ami tuti, hogy mosolyt csal az arcára!

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombati újhold ahelyett, hogy inspirálna, inkább frusztrálni fog téged. Szólj a párodnak, hogy segítsen átvészelni ezt a kritikus napot! Vasárnap már jobban leszel, és visszatér a kedves, bújós stílusod, amitől ő minden alkalommal elolvad.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egy nagy séta vagy kirándulás jót tenne mindkettőtöknek és a kapcsolatotoknak is. Ki kellene szellőztetnetek a fejeteket. Tiszta fejjel tisztább gondolatokat tudnátok megfogalmazni, és nem menne félre a beszélgetés vádaskodásba…

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombati újhold új alapokra teszi az önértékelésedet és a kapcsolatotokat. Maradt egy kis parázs, ami fellobbanthatja még a szenvedélyt kettőtök között. Ehhez csupán az kell, hogy ne zárd be lelked kapuit a kedvesed előtt!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton a Nyilas újhold kifejezetten jó hatással lesz rád. Ne fogd vissza magad! A párod imádja, amikor széles gesztusokkal, lelkesen beszélsz. Ettől ő is felpörög, ami jót tesz a kapcsolatotoknak ezekben a szürke, zimankós napokban.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szeretnél végre egy kis üresjáratot. Nem akarsz folyton rohangálni. Ez a hétvége csak akkor lesz kedvedre való, ha ezt a kedvesed tudtára hozod. Ne várd meg, hogy ő álljon elő a hosszú listájával! Előzd meg, és szólj időben!

Napi horoszkóp

Egymás szemében (Fotó: Pixabay)

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton az újhold új ötletekkel lephet meg. Mielőtt beavatod a szerelmedet, gondold át, hogy nem lenne-e jobb, ha meglepnéd őt! Akár karácsonyi ajándék is lehet ebből. Az újítás inspirálóan hathat a szerelmetekre…

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kissé nyűgös leszel december első hétvégéjén. Nem érdekel az ünnepi készülődés. Inkább arra vágysz, hogy a kedvesed kedveskedjen neked valamivel. Adhatsz neki tippeket. Vagy kedveskedhetsz neki, és megsúghatod, hogy ilyesminek te is örülnél.
 

Ez is érdekelhet szerelmespár tengerparton Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top