nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. december 6–12. – Lepd meg szeretteidet!

Mikulás tett valamit hétfőre virradóan a csizmádba? Nem csak a gyerekek várják a meglepetést és az ajándékot. Önmagadat és néhány hozzád közel álló embert is meglephetsz valami aprósággal a heti horoszkóp tanácsa szerint. A csokit senki nem unja, de lehetsz kreatív, ha van időd…

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Hétfőn a Mikulás-ajándékok bontogatása mellett jusson kapacitásod a kötelességeidre is! Nem szabad elhanyagolnod a munkádat. Magadnak csinálsz bajt, ha görgeted a teendőket. Hét közepén olyan ember barátságára tehetsz szert, akire felnézel. Az ő jóindulata megtisztelő. Adj hangot ennek! Meglátod, milyen örömet szerzel neki. A hétvégéhez közeledve egyre fáradtabbnak érzed magad. Lassíts, és igyál melegítő, élénkítő teákat! Jót tenne pl. gyömbéres zöld tea. Majd vasárnap újra erősnek érzed magad.

Heti horoszkóp

Átmelegít egy forró gyömbértea (Fotó: Pixabay)

BIKA – heti horoszkóp

Elégedetten indítod ezt a hetet, mert olyan ügyek végére tudsz pontot tenni, amelyekben sok munkád van. Ha nem tudsz pontot tenni, akkor is biztatóan halad az ügy. Fontos, hogy ne bízd el magad! Szerdán és csütörtökön ne vedd fel a kesztyűt! Különösen a bokszkesztyűt ne! Többen próbálják megtalálni a béketűrésed határait. Ha tudsz erről, könnyebb lesz megelőznöd a balhét. Hétvégén ne csodálkozz, ha egy korábbi véleményedet feladva, másképp ítélsz meg valamit! Jogod van megváltoztatni régi nézeteidet.

IKREK – heti horoszkóp

Hétfőn le kell mondanod arról, hogy a napod a terveid szerint alakuljon. Szinte biztos, hogy valami közbejön, vagy eltérít az eredeti elképzelésedtől. Ha engeded, jobban jársz. Kedd déltől visszanyered az irányítást, és ismét elemedben leszel. A hét közepén nagy kihívás lesz, hogy ne menj bele semmilyen adok-kapokba. Méltatlan és teljesen felesleges lenne. Akkor is, ha feldúl a szituáció. Sajnos, szombatra viszed magaddal ezt az érzést. De vasárnapra képes leszel helyére tenni az egészet…

RÁK – heti horoszkóp

 

Ez a heted tele lesz meglepetésekkel. Kedden és szombaton hozzád közelálló emberről olyasmi derül ki, amit sosem gondoltál volna. A saját és a kapcsolatotok érdekében ne ítélkezz azonnal! Akkor se, ha sokkoló lesz a felismerés! A hét többi napján koncentrálj a munkádra! Jó lenne, ha magánéleti ügyek nem terelnék el a figyelmedet. Ugyanis, ha hibázol, pluszmunkát csinálsz magadnak. Hétvégén eljött a kényeztetés ideje. A szeretteidet vagy önmagadat kényeztetheted pl. karácsonyi süti elősütésével.

Mikulás szán ajándék

Lepd meg szeretteidet! (Fotó: Pixabay)

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Amilyen tempósan kezdődik a heted, olyan megtorpanást tapasztalhatsz a hét közepén. Gyorsan vedd észre, hogy nem miattad! Vannak olyan emberek és/vagy körülmények, akik, illetve amik nem segítik a folyamatot. Ne bosszankodj ezen! Hiszen ilyen mindig volt. Közben valaki nagy hatással lesz rád. Lehet, hogy az ő lazasága példaértékű a számodra. El kéne lesned tőle, hogy csinálja. A hétvége felemásnak ígérkezik. Szombaton még a heti élmények hatása alatt állsz. Azonban vasárnapra visszanyered az irányítást.

SZŰZ – heti horoszkóp

Használd ki okosan a hétfőt, mert ez a hét leghatékonyabb napja! Még kedd délelőtt is eredményesnek fogod érezni magad. Ám a folytatás kissé kaotikusnak látszik. Olyan veszekedésnek leszel a szem- és fültanúja, ami lesokkolhat. Az indulat hagyján. De a stílus megengedhetetlen. Legalábbis szerinted. Semmiképp se folyj bele! A hétvége előtt kedves gesztust kapsz egy olyan embertől, akitől nem vártad volna. Vigyázz! Ne értékeld túl! Ne szeress bele! Nem biztos, hogy viszonzott lenne. Maradj visszafogott!

MÉRLEG – heti horoszkóp

Családi ügyek nem akadályozhatnak meg abban, hogy az aktuális munkádra koncentrálj a hét elején. Legyél résen, mert a szeretteid rendkívül leleményes módon tudják magukra vonni a figyelmedet! A hét közepén fantasztikusan jó formában leszel fizikailag és szellemileg egyaránt. Használd ki ezt a pár napot arra, hogy bármilyen jellegű lemaradásodat behozd! Ez a hétvége – különösen a vasárnap – szerelmi téren izgalmas tapasztalatokat tartogat neked. Függetlenül attól, hogy van-e párod vagy nincs…

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Írd be naptáradba a szerda és a csütörtöki naphoz felkiáltó jellel, hogy óvatosság! Borzasztóan frusztráló fényszögek lesznek az égen, amelyek szinte garantálják a konfliktust és a sértődést. Ezt kizárólag abban az esetben tudod megelőzni, ha nem reagálsz, hanem átengeded magadon, mint a szúnyogháló a szellőt. A hét többi napján sem unatkozol. Ám a hétvége felé egyre jobb passzban leszel. Szombaton a bolygók jutalomképpen egy meghatóan kedves szituációt mutatnak. Meg fogsz lepődni, hogy kitől kapod.

NYILAS – heti horoszkóp

Kedden és szombaton olyan bolygóegyüttállások lesznek az égen, amelyek szerint muszáj döntést hoznod pénzzel kapcsolatosan. Ez most nem a szokásos, napi költekezéssel kapcsolatos, hanem valami nagyobb volumenű ügy. Pont ezért kell elég időt szánnod arra, hogy megfontold a dolgot. A bolygók szerint érdemes lenne valakivel átbeszélned ezt a témát. Persze olyan személyt kell találnod, akiben maximálisan megbízol. A hétvége két teljesen más rezgésű nap lesz. Neked a vasárnap lesz a kedvenced…

BAK – heti horoszkóp

Kedvedre való konstellációkkal indul ez a heted. Hozd ki a hétfőből és a kedd délelőttből a maximumot! Minden a kezedre játszik. Olyasmi is összejön, amivel eddig nem jutottál sehova. A folytatás anyagi fejtörésről fog szólni. Szerdán és csütörtökön olyan nehéz fényszögek lesznek az égen, amelyek komolyan megnehezítik a dolgodat. A hétvége előtt és a hétvégén kicsit többet kéne mozognod. Ugye, tudod, hogy a home office és a mozgásszegény napok nem csak a fizikai kondíciódra vannak rossz hatással…

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Hétfőn reggel azzal kezdd a hetet, hogy beírod a naptáradba a szerdai és a csütörtöki naphoz, hogy viszály veszélye! Olyan idegesítő fényszögek lesznek az égen, amelyek elkerülhetetlenné teszik a konfliktust. Amennyiben nem akarsz okot adni sértődésre, maradj mindig mindenkivel higgadt! Ezzel párhuzamosan a bolygók hihetetlenül előnyös folyamatokat is mutatnak: térben és időben neked kedveznek. Ezek után ne csodálkozz, ha hétvégére elfáradsz! A pihenés lehet aktív és passzív is. Ahogy neked jól esik.

HALAK – heti horoszkóp

A hét első felében nem rajtad múlik, hogy mi sikerül, és mi nem. Bosszanthat, hogy nem a te kezedben van az irányítás. Pedig jobb, ha elfogadod. Számítanod kell néhány nézeteltérésre. Ezeket nem most kellene tisztáznod. Pénteken és szombaton jönnek olyan bolygóállások, amelyek neked kedveznek. Ezek segítségével békésen és hozzád méltó stílusban tudsz rendezni bármit. Ennek tudatában megéri várni. Vasárnapra jogos elégedettség tölt el, és jobb hangulatban gyújthatod meg a harmadik gyertyát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top