nlc.hu
Horoszkóp

A Skorpió aszcendens

Bizalmatlan, karizmatikus és titokzatos – Ilyennek látnak mások, ha Skorpió az aszcendensed

Ha Skorpió aszcendenssel születtél, nem kaptál egyszerű feladatot az életben.

Az állatövi jegyek mindennap, átlagosan kétóránként váltják egymást a keleti horizonton: az aszcendens vagy felkelő jegy az a jegy, mely a születésed pillanatában volt épp emelkedőben. Leginkább azt határozza meg, milyen arcot mutatsz a külvilág felé, milyennek látnak téged mások. 

Mi az aszcendensed?

Ahhoz, hogy megtudd, mi az aszcendensed, a születésed éve, hónapja, napja és helye mellett annak pontos óráját és percét is ismerned kell. Ha ezek megvannak, kattints például erre az ingyenes kalkulátorra, mely az adatok alapján pillanatok alatt kiszámítja, mi az aszcendensed.

  • A Skorpió nehéz aszcendens. Az életet akadályok vagy válságok állandó sorozataként éled meg, ugyanakkor elképesztően karizmatikus személyiséggel rendelkezel, és megvan benned a képesség a folyamatos fejlődésre és arra, hogy mély benyomást tegyél másokban, ezáltal pedig őket is fejlődésre ösztönözd.
  • Ha ezzel az aszcendenssel születtél, nem kerülheted el, hogy időről időre szembesülj önmagad sötét, akár destruktív oldalával.  Előfordulhat, hogy negatív, mérgező és rögeszmés érzelmi állapotokkal kell megküzdened. Az egyik életfeladatod, hogy legyőzd a destruktív tulajdonságaid azáltal, hogy szembenézel velük és feloldod azokat, méghozzá nyers erő és görcsös akarás helyett alázattal. A külvilágban, más emberekben szintén szembesülhetsz a sötétséggel, bizonyos szélsőséges helyzetekkel, ezeket ugyanis valósággal vonzod. 
Skorpió

Skorpió (Illusztráció: Getty Images)

  • Jellemző rád a féltékenység, bizony gyakran irigykedsz mások látszólagos hatalmára, szépségére vagy sikerére – anélkül, hogy racionális magyarázatot tudnál adni rá, hogy miért. Ez azonban lehúz és negatív hatást gyakorol az életedre: a belső nyomás mellett kifelé is súrlódásokat generálhat és elidegeníthet másoktól. Fontos, hogy megtanuld elengedni ezeket a mérgező érzelmeket és elfogadd önmagad, illetve tudj örülni mindannak, amid van, amit már elértél. 
  • Bizalmatlan természet vagy, igyekszel elkerülni, hogy bármilyen módon kiszolgáltasd magad vagy sebezhetővé válj. Az emberek emiatt kifürkészhetetlennek, titokzatosnak látnak, de megkérdőjelezhetik a valódi szándékaidat és azt is feltételezhetik, hogy meg akarod téveszteni őket. 
  • A kapcsolataidat mélyen és intenzíven éled meg, azonban a bizalmatlanságod okán nehezen alakítasz ki barátságokat, pláne pedig párkapcsolatot. Sok szempontból a „mindent vagy semmit” álláspontot képviseled a szívügyekben. Időre van szükséged ahhoz, hogy megismerj valakit, önmagadat pedig még lassabban tárod fel. Olyan partnerre van szükséged, aki elég türelmes ahhoz, hogy elviselje az érzelmi viharaidat, és elég stabil ahhoz, hogy megadja számodra a szükséges biztonságot. Mindezt hűséggel, szenvedéllyel és odaadással viszonzod.
  • Az átalakulások és újrakezdések nagymestere vagy. Képes vagy időről időre megújulni, a legreménytelenebb helyzetekből is felállni és képes vagy arra is, hogy másoknak megmutasd, hogyan tegyék meg ugyanezt. Kitartó és megbízható segítőtárs vagy, aki elegendő erővel rendelkezik ahhoz, hogy másoknak is adjon belőle. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top