nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. december 13–19. – Csak nyugalom, előzd meg a kapkodást!

Hétfőn a Nyilasba lépő Mars élénkséget, míg a Bakba lépő Merkúr takarékosságot hoz. Majd a vasárnapi telihold kapkodást. Ebből óriási káosz sülhet ki. Hacsak nem állsz meg időnként egy illatos teára. Adj időt magadnak a következő feladat átgondolására! Így van esélyed a helyzet uralására a heti horoszkóp szerint…

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Bolygód, a Mars hétfőn a Nyilasba lépve a legjobb hétkezdetet szimbolizálja. Felélénkülsz, és visszanyered azt a lelkesedést, amit hetekkel ezelőtt elvesztettél. Ugorj fejest a munkába és egyéb feladataid megoldásába! Számíts a hét közepén számonkérésre! A főnököd vagy egy tekintélyes pozíciójú ember tudni akarja, hogy elvégezted-e azt, amivel megbízott. Ne sértődj meg ezen! Péntek egy Hold-Mars, szombaton egy Hold-Neptunusz, vasárnap egy Nap-Hold ronda fényszög int óvatosságra az utakon. Vigyázz!

Lány csukott szemmel

Nyugalom, koncentrálj! (Fotó: Pixabay)

BIKA – heti horoszkóp

Pont jókor lép Merkúr a Bakba a hétfői napon, mert céltudatosságot, gyakorlatiasságot és takarékosságot hoz magával. Ezekre nagy szükséged van karácsony előtt. A kedd és a csütörtök lesznek a te napjaid. Hihetetlen fegyelmezetten és koncentrálva tudsz haladni. De ne feszítsd túl a húrt! Máskülönben kimerülsz, és a jövő hétre lerobbansz. Ez luxus lenne az ünnepek célegyenesében. Péntektől a pénz beosztása foglalkoztat. Készíts egy friss költségvetést! Meg fog nyugtatni, ha látod, miből gazdálkodhatsz.

IKREK – heti horoszkóp

Hétfőn „őrségváltás” lesz: a Mars belép, a Merkúr kilép a Nyilasból. Ez neked izgalmas találkozásokat jelez. Vigyázz a szívedre, mert valaki elrabolhatja! Ha párkapcsolatban élsz, kövess el mindent, hogy a párodnak ne legyen oka féltékenykedni! Ha szabad vagy, mindent bele! Még karácsony előtt összejöhet egy randevú. Pénteken és vasárnap olyan bolygószembenállások lesznek, amelyek vonzást és taszítást szimbolizálnak egyszerre. Lassíts! Nehogy meggondolatlan, visszavonhatatlan dolgot mondj vagy tegyél!

RÁK – heti horoszkóp

Rajongsz az okos emberekért, de az okoskodókat ki nem állhatod. Mindkettővel összefuthatsz a Merkúr szerint. Se a csodálatodnak, se az undorodnak nem kell hangot adnod. Úgyis látszik az arcodon. Gyorsan el fog telni ez a hét, ha mindig az éppen aktuális munkádra koncentrálsz. Közben időnként főzz magadnak egy finom teát! Fahéj, szegfűszeg, levendula, citromfű: mind gondűző és hangulatjavító hatású. Hétvégén a telihold ellenszere a bekuckózás. Jobban esik, ha otthon maradsz, és a lelkedet ráhangolod az ünnepekre…

OROSZLÁN – heti horoszkóp

A Nyilasba lépő Mars kifejezetten jó hatással lesz az energiaszintedre, a vállalkozó szellemedre és a derűlátásodra. Szóval innentől nem lesznek hullámvölgyek a kedélyállapotodban. Ha mégis, akkor vedd észre, és gyorsan rázd meg magad, mint a vízből kimászó kutya. Szerdán és csütörtökön merev elvekkel találkozhatsz. Nem biztos, hogy neked kell meggyőznöd az illetőt. A vasárnapi telihold már pénteken érezteti hatását. Szerinted gyerekes egymásnak feszülés zajlik. Igazad van. Pont ezért maradj ki belőle!

Malinois belga juhászkutya a vízben szalad

Energiabomba (Fotó: Pixabay)

SZŰZ – heti horoszkóp

Hétfőn bolygód, a Merkúr belép a Bakba, ami megkönnyíti a dolgodat a kommunikáció terén. Végre mindenki meggondoltabban fog beszélni. Legalábbis az emberek többsége. Kedden és csütörtökön minden olajozottan és a terveid szerint megy. Azonban szerdán nem lesz egyszerű dolgod a kollégáiddal. Legyél velük türelmes! A vasárnapi teliholdnak már pénteken lesz előjele. Egy Hold-Mars szembenállás a karrierépítés és a magánélet közé feszít ki. Ettől rendesen elfáradsz. Egyértelmű, hogy hétvégén ki kell pihenned magad.

MÉRLEG – heti horoszkóp

Ez egy remek hét lehet, ha mindig tudsz örülni a pillanat apró ajándékainak. Nevezz ki egy szép dobozt vagy egy formás befőttesüveget „örömtartónak”, és mindennap írd fel egy cédulára, hogy aznap milyen apró öröm ért! Tedd bele, majd karácsonykor egyesével vedd ki, és olvasd el! De bármilyen más ötlettel feldobhatod a napodat. A lényeg, hogy ne hagyd, hogy mások kapkodása és idegeskedése átragadjon rád! Pl. a vasárnapi teliholdtól már pénteken „mérgezett egérként” fognak rohangálni az emberek.

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Azzal, hogy hétfőn a Mars kilép a Skorpióból, kissé lelassulsz. Ne bánd! Itt az ideje, hogy egy alacsonyabb fordulatszámra kapcsolj, mert az, amit az elmúlt hetekben műveltél, nem fenntartható. Ezzel párhuzamosan Merkúr is egy józanabb kommunikációt kezd támogatni. Ettől mindenki összeszedettebbé válik. Kivéve pénteken és vasárnap, amikor olyan bolygószembenállások lesznek, amelyek parázs vitát jeleznek. Ezek mind elméleti ügyek miatt pattannak ki. Legyél éber, és térj ki a provokáció elől!

NYILAS – heti horoszkóp

Ritka jelenségnek leszel a részese hétfőn. Egyfajta „őrségváltás” zajlik: Mars belép, Merkúr kilép a Nyilasból. Ez neked nagyszerű hír, mert a Mars innentől erőforrásként energetizál téged. Azonban kissé türelmetlenné is tehet. Szóval legyél észnél, nehogy megbánts valakit azzal, hogy sürgeted! Inkább csináld egyedül a saját tempódban! Így talán elkerülheted a sértődést és a szakítást. Hogy megértetted-e, jól csinálod-e, az hétvégén kiderül. A pénteki Hold-Mars és a vasárnapi telihold egyfajta vizsga lesz…

BAK – heti horoszkóp

Megered a nyelved, visszatér a hangod Merkúr szerint, ami hétfőn belép a Bakba. Nem kell attól tartanod, hogy túl sokat fecsegnél. Hiszen rád nem jellemző a fecsegés. Itt az ideje, hogy kimondd és/vagy leírd azt, amit gondolsz, érzel. Erre a legalkalmasabb nap a kedd. De a hét során bármikor megteheted. Nem kell mindig minden szavadat megrágnod. Mindeközben vigyázz az egészségedre! A pénteki Hold-Mars, a szombati Hold-Neptunusz és a vasárnapi telihold is elővigyázatosságra int. Más nem vigyázhat helyetted…

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Szabályosan félbe lehet vágni ezt a hetedet: csütörtökig számtalan bosszantó emberrel és helyzettel kell megküzdened. Sokszor szélmalomharcnak fogod érezni, mert bemerevedett szokásokat kéne megváltoztatnod ahhoz, hogy simán mehessenek a dolgok. Nem reménytelen, de ne erőlködj! Péntektől a malmodra hajtja a vizet a Hold. Akkor is, ha a vasárnapi telihold már péntektől érzékelhető feszültséget hoz. Szerencsés vagy, mert a fókuszod továbbra is a megoldásokon és nem a problémákon lesz. Ez a sikered kulcsa…

HALAK – heti horoszkóp

A Mars hétfőtől abban segít neked, hogy gyorsabban haladj a munkáddal. Persze ez nem jelentheti azt, hogy meg kellene feszülnöd. Figyeld önmagadat, és ha fáradnál, állj meg egy teára! A télben az is jó, hogy szezonja van a teázásnak. Vedd elő a kedvenc bögrédet, és csinálj egy illatos forró teát. Ha mézzel ízesíted, a tűz élénkítő hatását is belecsempészed. Péntektől kerüld a vitákat! Olyan ronda fényszögek lesznek az égen, amelyek felpaprikázzák a hangulatot. Különösen vasárnap, telihold napján…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top