nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. december 15–21. – Kapkodó telihold

A vasárnapi telihold kapkodóssá teheti a karácsonyi készülődést. Legyél elnéző mindenkivel, és semmit ne vegyél személyes sértésnek a holdhoroszkóp tanácsa szerint! Így megőrizheted a békét a szívedben. Utána fogy a Hold, ami már nem fenyeget hízás veszélyével. Persze nem szabad késő este csokit enned.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?
 
SZERDA – december 15.: Ma ne siess, ne kapkodj, és ne egyél gyorsan! A Bika Hold azt javasolja, hogy kicsit lassíts, és adj időt az étkezésre! Minden falatot alaposan rágj meg! Élvezd az látványt, az illatokat és az ízeket! Így előbb, kevesebb ételtől jól laksz, amivel megelőzheted a hízás veszélyét, ami növő Holdkor „leselkedik” rád.

Telihold

Telihold közeleg (Fotó: Pixabay)

CSÜTÖRTÖK – december 16.: Mivel csak késő este vált jegyet a Hold, a mai napra is érvényes mindaz, ami tegnapra: ne kapkodj, egyél lassabban, adj időt az étkezésre, és rágj meg minden falatot! Élvezd az illatokat és az ünnepi fényeket, amik lépten-nyomon felbukkannak az utcán és az otthonodban is.

PÉNTEK – december 17.: Az Ikrek Hold tanácsa mára egy nagyobb szellőztetés. Teliholdig még 2 nap van. Mégis már most fennáll a feszültség, amit érezhetsz a levegőben: úton, útfélen ingerült, türelmetlen emberekbe botlasz. Az Ikrek Hold segítene a könnyedségben, ha sikerül felülemelkedned.

SZOMBAT – december 18.: Jobban jársz, ha ma mindent héliumos lufihoz hasonlóan könnyedén veszel. Az Ikrek Hold pont ilyen. Mégis a telihold előtti napon ez tűnik a legnehezebbnek. Minél többet szellőztetsz, annál jobb. És a hideg idő ellenére legyél kicsit többet a szabadban! Kirándulhatnál, sétálhatnál, kimehetnél egy adventi vásárra.

VASÁRNAP – december 19.: Telihold napján a Nap és a Hold egymással szembekerül. Ettől ma mindenki kapkodóssá válhat. Ne utánozd őket! Inkább arra koncentrálj, hogy ma kell a 4. gyertyát gyújtani az adventi koszorún! És jövő héten már karácsony lesz, amikor újból az összes gyertyát meggyújtod, hogy a fény a sötétség fölé kerekedjen.

HÉTFŐ – december 20.: Ma már fogy a Hold. Ez kitűnő lehetőség arra, hogy méregteleníts, fogyókúrázz. A Hold már a Rákban jár, ami vizes jegy, ezért teával, szaunával, lábfürdővel teheted ezt a leghatékonyabban. Közben ne feledkezz meg a vizes házimunkák aktualitásáról: mosás, felmosás és locsolás!

KEDD – december 21.: A vizes Rákban járó Hold aktuálissá teszi a locsolást, mosást, felmosást, hajmosást, stb. Ezek mellett a tegnapihoz hasonlóan a fogyó Hold erejét használhatod arra, hogy méregteleníts teával, szaunával, lábfürdővel stb. És ne pánikolj attól, hogy 3 nap van karácsonyig!

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 12. 15-21.

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 12. 15-21.

KAPKODÓ TELIHOLD

December 19-én, advent 4.vasárnapján 05:36-kor telihold lesz. Most a Nyilas Nap és az Ikrek Hold kerül szembe egymással. Ettől mindenki, te is hajlamossá válsz a kapkodásra. Emiatt ne ostorozd magad!

Sokszor hallhatsz olyat, hogy „A karácsony már nem a szeretetről szól”. Holott te is tudod, hogy az ünnep pont arról szól, amiről akarod. A tömeg és a vásárlási láz ellenére maradhatsz békés. Sajnos ez ma, telihold napján nehéz lesz, mert erős kettősségek feszülnek egymásnak.

Karácsony kislány

Karácsonyi öröm (Fotó: Pixabay)

Teliholdkor nagyon óvatosnak kell lenned az utakon és mindenféle megbeszélésen, találkozón, tárgyaláson. Ilyenkor a nézeteltérések felfokozódhatnak, és gyorsan parázs vita alakulhat ki. Ezt elkerülheted, ha rugalmas és toleráns maradsz.
Ha Nyilas vagy Ikrek szülött vagy, akkor vigyázz magadra és a kapcsolataidra!
Ez érvényes rád, ha Szűz vagy Halak jelében születtél.
De természetesen bármelyik jegyhez tartozol, legyél óvatos!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top