nlc.hu
Horoszkóp

Soha nem volt ilyen érzelgős a Bak

Itt az ideje befelé figyelni, ha Bak, Vízöntő vagy Oroszlán a csillagjegyed

Bármilyen erősen is tudod kontrollálni az érzelmeidet a mindennapokban, az ünnepek alatt váratlanul előtörhetnek. Adj időt magadnak is, hogy többet adhass másoknak az ünnepek alatt.

Sokakból váltanak ki erőteljes érzelmeket az ünnepeket. Jó dolog együtt lenni a szeretteinkkel, de nagyon jól esik ebben az időszakban az is, ha magunkra tudunk maradni a gondolatainkkal. Alakítsd úgy a napjaidat, hogy jusson idő egyedül lenned, békében, önmagaddal.

szív hóból

Adj szeretetet, végtelenül áll rendelkezésedre! / Fotó: Unsplash

Bak (december 22. – január 19.)

Ahogy körülötted a világ ünnepi díszbe öltözik, egyre többször érzékenyülsz el. Egy kisgyerekét vezető anyán, egy idős házaspáron, mézédes karácsonyi reklámokon. Ki nem állhatod magad érte, mert eddig tökéletesen uraltad az érzéseidet… Itt az ideje szabadjára engedni őket! Persze nem nyilvánosan, nem kell tudni róla mindenkinek. Romantikázz, sírj, énekelj nyálas slágereket, és tartsd meg az érzelmeket a szeretteidnek, ne a nagyvilágnak.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Nincs kedved kezdeményezőnek lenni, de egyre jobban zavarnak a családi viszályok. Nézz magadba: valóban tudod ezt tovább csinálni? Nagyon nehéz túltenni magad a büszkeségen, és elsőként nyújtani a békejobbot. De te legyél az okosabb, kezdd el begyógyítani a családi sebeket. Hidd el, ennél nagyobb sztárságot senki nem kíván: ünnepelni fog a család azért, amit tettél értük a szeretet ünnepén.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Erőt kell venned magadon, hiszen ki nem állhatod a nagy, látványos, társas ünnepeket. Időnként jól esik ugyan, de a karácsonyi vendégjárás kötelező jellegétől kiráz a hideg. Próbáld meg azért élvezni, gondolj arra, vannak, akiket csak ekkor látsz, az időseket pedig ki tudja, látod-e még: nem bocsátanád meg magadnak. Ha véget érnek a nyüzsgő napok, utána tiéd a terep. Magadra figyelhetsz, befelé fordulhatsz, meditálhatsz kedvedre.

(via elitedaily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top