nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. december 27. – 2022. január 2. – Hazatér a Nagy szerencse bolygója

Az év utolsó napjait „megszépíti”, hogy Jupiter, a Nagy szerencse bolygója „hazatér”: belép a Halakba. Ez egy szerencsés óév búcsúztató.

Az új év első vasárnapján a Bak újhold új megvilágításba helyezi mindazt, amit tervezel. Szóval a heti horoszkóp szerint koccinthatsz arra, hogy túl vagy egy rázós éven. Majd arra, hogy egy új, jobb évbe lépsz át.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Az óév utolsó napjai meglehetősen nyűgösen telnek. Szíved szerint téli álmot aludnál, és ki se dugnád az orrodat a barlangodból. Ha szabadságot vehetsz ki, akkor tedd ezt! De ha nem, akkor igyekezz minél lassabban haladni, és kizárólag a rutinfeladatokkal foglalkozz! Szilveszterkor hirtelen jobb lesz a kedved és az energiaszinted. Ezáltal vidáman búcsúztathatod 2021-et, és derűlátóan léphetsz be 2022-be. Az újév első újholdja vasárnap este hatékony segítséged lesz az új év megtervezésében…

Szerencse manó lóhere

Szerencse vár (Fotó: Pixabay)

BIKA – heti horoszkóp

Az év utolsó hetének elején ragadj meg minden alkalmat, hogy átbeszéld a munkáddal kapcsolatos ügyeket! Muszáj tisztázni és pontosítani, hogy ki mit vár el. Ne engedd, hogy az év végére hivatkozva a másik elnapolja az egyeztetést! A szilveszter ürügyet szolgáltat a költekezésre. Holott nem szabadna olyan költségekbe verned magad, ami egyrészt felesleges, másrészt megterhelő. Az új év jól indul számodra a vasárnapi újholdnak köszönhetően. Szóval ráérsz vasárnap kitalálni és leírni az újévi terveidet.

IKREK – heti horoszkóp

Hétfőn és kedden olyasmi végére tudsz pontot tenni, ami eddig nem jött össze. Mindezt könnyedén és magától értetődően. Ebben te zseniális vagy. Egyszóval nem leszel tétlenségre ítélve az óév utolsó napjaiban. Szilveszterkor egyetlen téma fog izgatni: a párkapcsolat. Minden azért van, hogy te boldog legyél. A te dolgod annyi, hogy értékeld ezt. Az óév utolsó napja kiváló alkalom arra, hogy hálát adj mindenért, amin 2021-ben átmentél. Az újév első újholdja pedig egy nagyszerű új fejezet kezdete.

RÁK – heti horoszkóp

Puskaporos lesz a hangulat a hét elején. Ha jót akarsz magadnak, akkor semmilyen provokációba ne menj bele! Az emberek ingerlékenyek és türelmetlenek lesznek. De ez nem rólad, és nem neked szól. Amint erre rájössz, könnyebb dolgod lesz. Szerdán Jupiter, a Nagy szerencse bolygója belép a Halakba, ami neked egy szerencsés és termékeny időszak kezdetét jelenti. Ettől az óév búcsúztatása és az új év köszöntése kifejezetten inspiratív hangulatban telik. Ne fogd vissza magad! Engedd szabadjára a fantáziádat!

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Közlékeny emberekkel lesz dolgod a hét legelején. Tőlük olyan információkat kaphatsz, amik később fontosak lesznek. De ne vegyél mindent készpénznek! Az óév utolsó napján a Nyilas Hold és a Marssal való együttállása meglepően doppingolóan hathat rád. Nem fogsz fáradtságot érezni. Emiatt különösen óvatosnak kell lenned az alkohollal, a kávéval és egyéb serkentőszerekkel. A vidámság és a lelkesedés nincs összefüggésben ezekkel. A vasárnapi újhold fegyelmezett stratégia felállításában segít neked…

SZŰZ – heti horoszkóp

A te szempontodból a hét legnagyobb égi híre, hogy szerdán a Jupiter jegyet vált. Ez olyan emberekkel való találkozást szimbolizál 5 hónapon belül, akik nagy hatással lesznek az életedre. Lehet köztük valaki, aki szuggesztív egyénisége révén elrabolhatja a szívedet. Hogy pontosan mikor és hol találkoztok, az a sors titka. A te dolgod annyi, hogy nyitott szemmel és szívvel járj. Amennyiben van már párod, vele fordulhat komolyabbra, szorosabbra a kapcsolat. Kizárólag kettőtökön múlik, hogy ez pontosan mit jelent…

MÉRLEG – heti horoszkóp

Amilyen nagyszerű fényszögek lesznek az égen hétfőn, olyan katasztrofális konstellációk jönnek kedden. Ez a kettősség megviselhet, és úgy érezheted magad, mintha hullámvasúton ülnél. Ne hagyd magad rángatni! Vedd kezedbe az irányítást! Tudd, hogy erősen függ tőled, hogy milyen hangulatban búcsúztatod az óévet! Szilveszterkor elutazhatsz. Persze nem ártana előre megszervezni az egészet. Vagy bízd rá magad egy olyan emberre, aki megfontoltabb nálad! Ezzel elkerülheted a váratlan meglepetéseket.

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Kimondottan inspirálóan hat rád, hogy szerdán a Jupiter belép a Halakba. Ezzel egy termékeny időszak veszi kezdetét. A termékenység jelenthet gyermekvállalást vagy vállalkozást. Nem kell előre eldöntened, hogy melyiket. Van rá kb. 5 hónapod, hogy kitisztuljon, melyik aktuális. Azért sem szabad elhamarkodottan választanod, mert az év első napjai a föld dominancia szerint a lelassulásról és a megfontoltságról szólnak. Különösképpen a vasárnapi Bak újhold fényében, ami új megvilágításba tesz pár dolgot.

Jupiter bolygó

Jupiter (Fotó: Pixabay)

NYILAS – heti horoszkóp

Bolygód, a Jupiter szerdán belép a Halakba, ami kitűnő hír. Hiszen Jupiter a Halakban bőséget, áldást és szerencsét jelent. A te közérzeted összefüggésben van azzal, hogy a bolygód aktuálisan hogyan érzi magát. Nagyszerű, hogy a Halakban nagyszerűen érzi magát. Innentől csak arra kell ügyelned, hogy semmilyen téren ne ess túlzásba. Ez neked meglehetősen nagy kihívás. Szilveszter napján a Nyilas Hold és a Nyilas Marssal való együttállása az óévbúcsúztatást mesésen vidámmá és optimistává teszi…

BAK – heti horoszkóp

Kedden 3 kritikus fényszög szerint sértődékeny emberekkel gyűlik meg a bajod. Nem tudod, és nem is kell megváltoztatnod őket. Saját dolgodat, munkádat nehezíted meg, ha az ő reakcióikkal leszel elfoglalva. Inkább haladj a saját tempódban! Ha szerdán és csütörtökön dolgoznod kell, akkor kiderül, hogy neked volt igazad. De ezzel semmiképp se élj vissza! Az óév búcsúztatása nagy felhajtással fog járni egy Hold-Mars együttállás szerint. Ám neked fontosabb, hogy vasárnap újhold lesz a Bakban, ami újításra sarkall.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Végre egy remek hétkezdet. A karácsonyi ünnepek után fellélegezhetsz, és remek tempóban haladhatsz, ha dolgoznod kell. Okosan használd ki a hétfőt és keddet! Ugyanis szerdán nézeteltérést mutatnak a bolygók. Ezt csak kellő türelemmel oldhatod meg. Ne vidd magaddal szilveszterre! Nehogy elrontsa az óév búcsúztatását! Az újév első kiváló híre számodra, hogy vasárnap reggel Merkúr, a kommunikáció bolygója belép a Vízöntőbe. Innentől közlékenyebbé válsz. És sokkal nyitottabb leszel az információkra…

HALAK – heti horoszkóp

12 év után bolygód, a Jupiter szerdán végre hazatér: belép a Halakba. Ez ragyogó hír a számodra. Ettől kinyílik a világ. Olyan érzésed lesz, mint amikor a teleobjektív nagyobb látószöget mutat. Persze ez nem történik egyik napról a másikra. Jövő májusig fog kiteljesedni az, amit neked szán a sors. Szóval lesz min gondolkodnod az óév búcsúztatásakor és az új év köszöntésekor. Koccints arra, hogy túl vagy egy nehéz, ám tanulságos éven! Majd arra, hogy 2022 életed egyik – ha nem a – legjobb éve lesz!

Ez is érdekelhet karácsonyi filmezés Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top