nlc.hu
Horoszkóp

Havi horoszkóp

Havi horoszkóp 2022. januárra

A Merkúr és a Szaturnusz együttállásból arra következtethetünk, hogy makacsabbak lehetünk, és körömszakadtáig ragaszkodhatunk a véleményünkhöz. Ezzel pedig a saját életünk nehezíthetjük meg a havi horoszkóp figyelmeztetése szerint.

Kos – januári horoszkóp

A munkában, megélhetésben a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak. Most kellene előadni a felettesednek mindazt, amit fontosnak tartasz. Ha változtatni szeretnél, akkor most kellene a tettek mezejére lépni, mert jó lehetőséget csíphetsz meg. A környezetedben több a rosszindulatú, gonosz személy, akiknek a viselkedése előtt döbbenten állhatsz. Ezért, ha valami jó dolog történik veled, azt tartsd titokban, nem kell, hogy irigykedjenek rád!

Bika – januári horoszkóp

A munkában, megélhetésben alakulhat ki nehéz helyzet. Feletteseddel nem tudsz kommunikálni, mert makacskodhat. Sajnos, ha pénzről van szó, most nem tudod a saját érdekeidet képviselni. Ezért jobb lenne, ha ez a téma tabu lenne. Később viszont ebben a témában a gondviselés támogatását élvezheted. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Ha tanulmányokat folytatsz, sikeres lehetsz. A szerelmi kapcsolatokban feszült pillanatokat élhettek át.

Ikrek – januári horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben pillanatok alatt parázs vita alakulhat ki. Ennek elsődleges oka, hogy a társad most türelmetlenebb, olyan dolgokon is felidegesítheti magát, amelyet korábban észre sem vett. Az egészséged megőrzése legyen most a legfontosabb. Tegyél meg mindent, hogy a betegséged elkerüld, vagy ha beteg vagy, akkor gyorsabban és maradéktalanul felépülj. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ha tanulsz, ez most nehezebben mehet.

Rák – januári horoszkóp

A párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át. Akivel most hoz össze a sors, azzal hosszabb távra tervezhetsz. Ha most kívánod összekötni a kedveseddel az életedet, akkor ezen Isten áldása van. Sokkal jobban meg tudod értetni magad a környezetedben élőkkel, mint korábban bármikor. Sőt, lehetnek olyanok, akik önként azt tehetik, amit te jónak tartasz. Egészségi probléma alakulhat ki, ha műtéti beavatkozásra kerülne sor, ne aggódj, jó kezekben leszel.

Oroszlán – januári horoszkóp

Rengeteg feladatot el tudsz végezni, éghet a kezed alatt a munka. Kollégával is jól kijöhetsz, és nem esik nehezedre, ha valakit ki kell szolgálnod. Sőt az sem, ha valaki/valami miatt megváltozhat a napi rutinod. A párkapcsolatban a társad makacskodhat. Ha békére vágysz, akkor alkalmazkodnod kell a párodhoz. Ha szülő vagy, gyermekeddel sem lesz könnyű az élet. A munkában, megélhetésben nehéz pillanatokat élhetsz át. A változtatás gondolata merülhet fel.

Havas szív

Havas szív (fotó: Pixabay)

Szűz – januári horoszkóp

A te esetedben most nem igaz a régi mondás, miszerint akinek szerencséje van a szerelemben, annak kevesebb a szerencséje pénzügyekben. Mert az életnek ezen a két területén roppant sikeres lehetsz. A munkahelyeden idegtépő helyzet jöhet létre, de az is megeshet, hogy kollégával nem tudsz kijönni. Most neked kellene másokhoz alkalmazkodni, így érheted el azt, amit fontosnak tartasz. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, és ami el tud romlani, az el is fog.

Mérleg – januári horoszkóp

A szerelmi kapcsolatokban szakításveszélyes ez az időszak. Olyan mondatok hangozhatnak el, amelyeket meg lehet bocsájtani, de elfelejteni sohasem. Ha szülő vagy, akkor gyermekedet a makacssága miatt nehezebben tudod kezelni. Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, családtaggal is jól kijöhetsz. Ha a famíliádban voltak nézetkülönbségek, azokat most elsimíthatod. Roppant balesetveszélyes ez a hónap, és kommunikációs nehézségek is felmerülhetnek.

Napi horoszkóp

Szeretetben (fotó: Pixabay)

Skorpió – januári horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben a társaddal azért tudsz nehezebben kijönni, mert a kedvesed hangulata ingadozóvá válhat. Lehet, hogy valamiről a véleménye változó, amihez képtelen lehetsz alkalmazkodni. Pénzügyek terén nagyobb figyelemre van szükség, mert a saját hibádból veszteséget könyvelhetsz el. Viszont remekül tudod képviselni az érdekeidet, ezért a megbeszéléseket, találkozókat most kellene bonyolítani. Ha szülő vagy, gyermekednek szüksége van arra, hogy kimutasd a szeretetedet.

Nyilas – januári horoszkóp

Egyik pillanatról a másikra alakulhat ki egészségi probléma. Megeshet, hogy többször kell megfordulnod orvosi rendelőben. Lényeges, hogy ne sajnáld a pénzt a gyógyulásra vagy az egészséged megőrzésére. Pénzügyeid annyira jól alakulhatnak, hogy talán még a sült galamb is berepülhet most a szádba. Kedélyállapotod azért válhat hullámzóvá, mert a jó hírek mellett olyasmi is eljuthat a füledbe, amelyek miatt szorongóvá válhatsz, és talán ezért nehezebben jöhet álom a szemedre.

Bak – januári horoszkóp

Még az is lehet, hogy ebben a hónapban glória ragyoghat a fejed fölött. Talán soha nem voltál annyira népszerű, mint ebben az időszakban. Többet aggodalmaskodhatsz rokon, szeretett személy miatt, akinek nagy szüksége lehet a támogatásodra, a szeretetedre. A feletteseddel annyira jól kijöhetsz, hogy az illető talán még a tenyeredből is ehet. Pénzedre jobban ügyelj, mert veszteség érhet. Ha szülő vagy, csemetédet nem lesz könnyű arra az útra terelni, amit jónak tartasz.

Vízöntő – januári horoszkóp

Hajlamossá válhatsz a makacs viselkedésre, de azzal, hogy kötöd az ebet a karóhoz, nem érhetsz el semmit. Inkább csak azt, hogy többen kereshetik a menekülési útvonalat előled. Pénzügyek terén hullámzó helyzet jöhet létre, mert a bevételek mellett olyan kiadásra kerülhet sor, amely egy kis odafigyeléssel elkerülhető lenne. Egy szomorú esemény emlékei többször eszedbe juthatnak, és ilyenkor akár könnycsepp is végigfolyhat az arcodon.

Halak – januári horoszkóp

Megeshet, hogy a felettesed viselkedése miatt nyílhat ki a kisbicska a zsebedben. De az is lehet, hogy új szabályokhoz kell alkalmazkodni, ami nem megy könnyen, mert a dolgokról másként gondolkodhatsz. Ha a változtatás gondolatával játszadozol, akkor érdemes lenne várni még egy hónapot, mert később pompás lehetőséget sodorhat utadba az élet. A kapcsolatoknak nagy hasznát veheted. Viszont ne menj bele szabálytalan dolgokba, mert nagyon megütheted a bokádat!

Havas szív

Havas szív (fotó: Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top