nlc.hu
Horoszkóp

Ezt az üzenetet vidd magaddal 2022-be

Ez a tanulsága 2021-nek a csillagjegyed szerint

Minden évnek megvan a maga tanulsága. Az egyes csillagjegyek ezt a pár sort tegyék a tarsolyukba, hogy jövőre minden egy kicsit könnyebb legyen.

Egyetlenegy tanulságot vigyél magaddal az új esztendőre. Képzeld el, hogy minden lelki súlyt, minden kellemetlen emléket, és minden felesleges tárgyat bepakolsz egy hatalmas bőröndbe, majd kihajítod az ablakon. Felszabadító, ugye?

nő bőrönddel

Fotó: Unsplash

Kos: kockáztass

Vannak olyan dolgok, amiket nem mertél megtenni. Erős vagy, határozott, mégis szükséged lenne egy kis extra bátorságra… ha nem megy, akkor legyél vakmerő. Kockáztass néha egy kicsit, felrázza az életed.

Bika: szomorú búcsú

Mindig megráz, ha valamit el kell engedned. Biztonságra vágysz, állandóságra. Ugye tudod, hogy ez illúzió? Ideje megtalálni a változás, a múlandóság szépségét, felszabadító erejű.

Ikrek: megújuló energiák

Ne keresd a válaszokat, hogy miért alakult így az idei év. Ami elmúlt, azon kár rágódni. Érzed, hogy a megújulás időszaka jön, készülj fel rá. Erősítsd magad, testben, lélekben. Szükséged lesz rá.

Rák: válogass

Mindenkinek segíteni akarsz, mindenkinek meg szeretnél felelni. Hagyd ezt abba, mert megsemmisülsz! Elveszted önmagad. Kezdd el megválogatni, hogyan, kinek és mikor segítesz, tőlük fogod visszakapni majd.

Oroszlán: engedj az ösztönöknek

Nem hiszed el, hogy a semmiből is jöhetnek ötletek. Meg akarod érteni magad, és közben elnyomod az ösztöneidet. Higgy az intuíciódnak, néha sokkal többet segít, mint az agyafúrt gondolkodás.

Szűz: legyél őszinte

Itt az ideje őszintének lenned, magaddal szemben. Mire vágysz? Mit szeretnél igazán? Fogalmazd meg, és mondd ki magadnak hangosan. Csak az teljesülhet, amit meg akarsz valósítani.

Mérleg: fókusz a barátokon

Rengeteg emberrel veszed magad körül, de nem lehet mind a barátod. Akikhez tényleg kötődsz, azokkal mélyítsd el a kapcsolatot. Ösztönzően hatnak majd rád, ez előre visz az élet minden területén.

Skorpió: engedd el

Az óévet. Ne kapaszkodj a múlt sérelmeibe, de még az elmúlt hónapok nehézségeit is hagyd a hátad mögött. Neked ez nehéz, de meg kell tanulnod, hogy tovább léphess.

Nyilas: hagyd a lelkifurdalást

Szerencsés vagy, de nem élsz vissza vele. Miért lenne emiatt lelkifurdalásod? A barátaid szeretnek, te pedig megosztod velük, amit csak lehet. Nem bántasz senkit, csak hagyod, hogy vigyen az ár.

Bak: gyakorolj

Érvényesítsd az akaratodat! Nem önzőség, nem ártás, egyszerűen figyelj arra, hogy elérd a célodat. Gyakorold apró dolgokban, és egyre közelebb kerülsz ahhoz, amit igazán akarsz.

Vízöntő: segíts

Lazulni szeretnél, felelősség nélkül létezni, legalább egy kis időre. De nem tudsz elmenekülni az igaz valód elől, te fogod megoldani mások problémáit is, és nagyon jól érzed magad ebben a segítő szerepben.

Halak: ragadd meg a lehetőségeket

Bizonytalanul állsz az új év kapujában. Nem tudod, pontosan mit vársz a jövőtől, nem tudod, mit kéne megtanulni a múltból. De azt tudod, sokkal több lehetőséged lesz, amit nem fogsz elszalasztani.

(via awarenessact)

Ez is érdekelhet nő szikla tetején Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top