nlc.hu
Horoszkóp

Hibázik a Szűz, ha kétségbeesetten vágyik a szerelemre

3 csillagjegy, aki mindig a rossz emberbe szeret bele

Aki kétségbeesetten vágyik a szerelemre, az könnyen választ olyan párt, aki számára nem megfelelő. Ezek a csillagjegyek hajlamosak rá.

Könnyen elvakíthat bárkit a hosszas egyedüllét, vagy a görcsös vágy egy párkapcsolatra. Az első ember, aki odafigyel, aki szórakoztat, vagy vágyat ébreszt, alkalmas tárgya lesz a szerelemnek. Persze a párkapcsolat és az érzések lehetnek valódiak, de a rádöbbenés csak később következik. A két ember egy cseppet sem illik össze, és a románc csak sérüléseket okoz.

nő sziklán fekszik

Fotó: Unsplash

Rák – elvakultan keresed a szerelmet

Hibát készülsz elkövetni, és ezt te is pontosan tudod. Nem akarsz a szívedre hallgatni, a megérzéseidre, várakozni pedig főként nem. Persze fájdalmat sem szeretnél és csalódást, és elhessegeted a zavaró gondolatokat. Hiába figyelmeztetnek a barátok, te csak a jót látod a partneredben, mert ez az, amit látni akarsz. Tanulj megint a saját károdon, és keresd őket, hogy kisírd a bánatodat.

Szűz – nem hibázhatsz, inkább kitartasz

Gyűlölöd beismerni, hogy tévedtél. És ha már belementél ebbe a kapcsolatba, akkor benne is maradsz. Te döntöttél így, és megpróbálod a legjobbat kihozni belőle. De a másik helyett nem tudsz cselekedni. Hiába változtatsz bármin, ez a kapcsolat nem lesz jobb, ő pedig élvezi a kényelmet és a csodás szerelmét. De mi lesz, ha tényleg jön az igazi? Adj esélyt magadnak, és lépj ki mielőbb.

Halak – nem omolhat össze az álomvilág

Mindenkivel elhitetted, hogy tökéletes boldogságban élsz. A színfalak mögött persze nem ilyen szép a világ. Nem mersz változtatni, mert mit gondolnak akkor a szeretteid? Hidd el, pontosan tudják, hogy hajlamos vagy álomvilágba ringatni magad. Támogatni fogják a döntésedet, és most is az szeretnék, hogy igazán boldog legyél. Érkezik majd valaki, aki  igaz társad lesz a valóságban is.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top