nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2022. január 8–9. – Töltsétek vidáman a téli hétvégét!

A havazás kihozza belőletek azt a tréfás gyereket, aki képes örülni olyan banális dolognak, mint a hó. Mindenképpen menjetek ki a szabadba, és szánkózzatok, hógolyózzatok, építsetek hóembert! Akkor is, ha rajtatok kívül sokan lesznek!

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kitűnő passzban leszel ezen a hétvégén. Felvillanyoz, hogy szállingózik a hó. Ettől mehetnéked lesz. De kalkuláld be, hogy a párodnak nincs kedve kimozdulni! Pedig te vele szeretnél szánkózni, hógolyózni. Legyél türelmes vele, és meggondolja magát!

Szerelmespár téli tájban

Téli örömök (Fotó: Pixabay)

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szíved szerint külföldre utaznál most. Ha van erre lehetőség, akár csak egy hétvégére, akkor menj! Ha a kedvesed vacillál, illetve nem megoldható jelenleg, akkor kezdd el tervezgetni a következő utatokat! Keress fotókat, videókat, hogy neki is megjöjjön a kedve!

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

A barátok jó hatással vannak rád, és kapcsolatotokra is frissítően hatnak ezen a hétvégén. Főleg, ha szerveztek közös szabadtéri programot. A havazás kicsalogat titeket a sípályára vagy a szánkódombra. Ne sokat hezitáljatok!

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

A párod tele van gondokkal. Pont ezért kell neked kitalálnod, hogyan lehetne elűzni a felhőket a feje fölül. A téli örömök kapóra jönnek. Nem kérdés, hogy a korcsolyázás, a szánkózás, a hógolyózás és utána a forralt borozás derűt és vidámságot hoz.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem lehet bírni veled ezen a hétvégén. A szerelmed imádja, amikor pörögsz. De a hétvégi konstellációk túlzásra való hajlamot mutatnak. Szóval ne ijeszd meg őt és másokat sem! Vezesd bele a sok energiádat valamilyen sportba, vagy a házimunkába!

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szeretnél a pároddal együtt lelkesedni, de nem nagyon megy. Téged nem lelkesít a havazás és a téli sportok. Most jobban foglalkoztat, sőt nyomaszt a pénzügyek alakulása. Pedig nem szabad emiatt elrontanod az egész hétvégéteket…

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Iszonyatosan érzékeny leszel ezen a hétvégén. Szinte bármit tesz vagy mond a kedvesed, bántásnak veszed. Emlékeztesd magad, hogy „egy csónakban eveztek”! Vagyis esze ágában sincs kritizálni, sértegetni téged. Ne válj paranoiássá!

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Semmiképp se szégyelld, hogy imádsz gyerekként bohóckodni, tréfálkozni! A kedvesed ebbe a vicces stílusba szeretett bele anno. Hiszen ritka nagy kincs a humorérzék. Ezen a hétvégén ez lesz minden problémára a „gyógyszer”.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hó mindenkiből – így belőletek is – előcsalogatja az örök gyereket. Élvezzétek a tél örömeit, és szánkózzatok, építsetek hóembert, és nevessetek sokat! Utána egy forró leves, forró tea, forró csoki vagy forralt bor megkoronázza kalandos napotokat…

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton még nem, de vasárnap már fejfájást mutatnak a bolygók. Valami egyre jobban aggaszt, és ettől nem tudsz elszakadni. Holott a párod igyekszik felvidítani téged. Ne okozz neki csalódást! Add át magad az általa szervezett programnak!

Hóember pár

Együtt hóban-fagyban (Fotó: Pixabay)

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egy utazás vagy kirándulás kifejezetten jót tenne a kapcsolatotoknak. Mozduljatok ki otthonról! Akkor is, ha millió dolgot sorolnál fel, amit meg kéne csinálni! A havazás remek ürügy. Egy szánkózás után feldobva tértek haza, és minden könnyebb lesz.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Év elején a pénz beosztása fejtörést okozhat neked. A kedvesed nem osztozik az aggodalmadban. Ettől te még rosszabbul érezheted magad. Pedig nem kéne. Ő azt szeretné, ha egy romantikus sétával, ölelkezéssel erősítenétek a kapcsolatotokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top