nlc.hu
Horoszkóp
Őt rendelte neked a szerelem bolygója

Tökéletes lesz a szex ezzel a csillagjeggyel

A cseppet sem szégyenlős Vénusz tudja, hogy kivel kell szexi kalandba keveredned ahhoz, hogy megtapasztald a tökéletes kémiát. Hallgass rá!

Egy bontakozó szerelem, vagy egy vérforraló kaland csúcspontja, ha soha nem látott összhang van köztetek az ágyban is. Ebben a csillagjegyben nem fogsz csalódni, sőt, valóra váltjátok egymás legvadabb álmait.

nő fürdőkádban gyertyákkal

Fotó: Unsplash

Ikrek (május 21. – június 20.)

Mindig kimondod, amire gondolsz, így veled igazán egyszerű. De ki az, akit nem tántorítanak a szabad gondolataid a szexről, a vadságod és a szeszélyességed? A Kos lesz az, aki már ettől is beindul. Imádja, hogy beszélsz hozzá, szívesen próbál ki minden újat veled, és azt sem fogod bánni, hogy ő marad a domináns fél.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Szenvedélyes vagy és kiszámíthatatlan. Bármikor készen állsz egy gyors szerelmeskedésre, máskor órákig kényezteted a párodat, vagy épp te vágysz erre. A Bika lesz a társad a bűnben, ínyenc, akit ez a szeszélyesség nem zavar. Szereti a változatosságot, és bármilyen érzéki élvezetben benne van.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A különcségedet a hálószobában éled ki igazán. Kreatív vagy és kísérletező, eszközök, helyszínek, változatos pózok várnak leendő partneredre. Az Ikrek tökéletes útitársad lesz a kéj vizein, egyformán szeretitek a változatosságot és végtelenül inspiráljátok majd egymást. Szédítő kaland következik.

Rák (június 21. – július 22.)

Érzékeny és érzéki vagy, hatalmas hangsúlyt fektetsz a romantikára, udvarlásra – még a legvadabb helyzetekben is. Imádod, ha elcsábítanak, cserébe olvasol a másikban, és olyan magaslatokra juttatod, amiről egyikőtök sem álmodott. A Bika lesz a tökéletes szexpartnered, rendkívüli összhang alakul ki köztetek.

(via relrules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top