nlc.hu
Horoszkóp

Vajon úgy csókolsz, ahogy a párod szeretné?

Így csókold a tűz csillagjegyű szerelmedet!

Az első csók minden szerelmespár történetében fontos állomás. Te hogyan emlékezel rá?

Egy izgalmas randevú vízválasztó pillanata lehet az első csók. Minden, amit képzeltél a másikról, és amit fantáziáltál a lehetséges kapcsolatról, pillanatok alatt válhat valósággá – vagy szerencsétlen esetben, omolhat össze.
De ha még előtte vagy, ne habozz tovább olvasni! Megtudhatod, mire vágynak a csókban a tüzes tűz elemű csillagjegyek.

csókolózás csillagszóróval

Fotó: Unsplash

Kos: légy vele heves és rámenős

Hidd el, nincs az a meglepetés, amit rosszul venne! Imádja, ha felfordítod a világát, újdonsággal rukkolsz elő, szenvedélyesen és erőteljesen kapod el egy csókra. Végtelen energiáját megismered majd, ha hosszú távon mellette maradsz, csak bírd vele a tempót. Győzd meg róla, hogy nem látott még ő sem mindent a szerelemben… Szórakoztasd és csábítsd el a csókoddal.

Oroszlán: hagyd meg neki az irányítást

Legalábbis csak úgy csináld, hogy közben úgy érezze, az ő kezében van. Add át magad neki, hagyd, hogy magával ragadjon – nem lesz nehéz! Imád hódítani, tenni a szépet, de ne felejtsd el mindig megdicsérni. Nem lesz tőle öntelt, csak még jobban feltüzeled. Hosszú, önfeledt csókok ideje érkezik, márpedig az ő csókjából soha nem lesz elég.

Nyilas: mindig maradj vidám

Nem árt, ha minden helyzetben laza maradsz. Összekoccan a fejetek, fogatok? Ennél mókásabb egy első csók sem lehet. Számára kaland az élet, játék a szerelem. Ne ijedj meg, nehezen kötelezi el magát. De ha képes vagy úgy kötődni hozzá és mellette állni, hogy meghagyod a szabadságát, akár életed végéig élvezheted a csókjait.

(via horoscope daily)

Ez is érdekelhet 2022 szerelmespár Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top