nlc.hu
Horoszkóp

Ettől gurulsz be a legjobban a horoszkóp szerint

Ne hagyd magad felidegesíteni!

Az idegeskedés árt a szépségnek – így szól a mondás. De ha a külsőd nem is változik tőle, a stressz garantáltan káros a testednek. Ne hagyd felhúzni magad!

Minden csillagjegynek megvan a gyenge pontja, amivel jobb, ha tisztában vagy. Figyelj rá oda, hogy ne hagyd magad felidegesíteni, főleg, ha valaki direkt próbál kibillenteni a nyugalmadból. Rá se ránts, inkább mosolyogj a gonosztevőre, ettől fog igazán meglepődni!

nő mosodában

Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzáállásodon! / Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

A rohanást ki nem állhatod, főleg, ha valaki téged sürget. Aki nem veszi figyelembe a tempódat, annak mondd meg: még jobban lelassítasz a nyomás alatt. Legyél a lehető legkényelmesebb, nem te fogod megunni.

Bika (április 20. – május 20.)

A hiszti a gyenge pontod. Nem tolerálod, és néha elveszted az önkontrollodat. Vegyél pár olcsó gumicukor-cumit, és megelőző jelleggel add át a nagyra nőtt ovisoknak. Meglepő húzás, még a végén jókedv kerekedik!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Az unalmas emberek, találkozók kikészítenek. Kerek perec jelentsd ki, hogy neked mennyi időd van (nagyon kevés legyen), és mire szeretnél választ kapni. Mindenkinek drága az ideje, másnak nincs joga a tiédet pazarolni.

Rák (június 22. – július 22.)

Szinte fel sem fogod, amikor vadidegenek vájkálnak a magánéletedben. Készülj fel előre frappáns válaszokkal, és hangosan ismételd el otthon. Mindig mosolyogva válaszolj, és kívánj csoda szép napot!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Ki lehet kergetni a világból a mellébeszéléssel. Tarts görbe tükröt a lódítónak: mondd meg, hogy csak valódi kérdésekre válaszolsz. Az őszinteséged komoly erény, de nem mindenki érdemli meg.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A gonoszságtól jogosan ki vagy bukva. Őrizd meg a hidegvéred, és mondd el a gonoszkodónak, hogy minden rosszindulatú kirohanásától meghal egy ártatlan kiscica. Nézd meg a képét ezután…

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Az okoskodás kiakaszt, főleg, ha valaki tényleg nem ért ahhoz, amiről beszél. Ajánld fel, hogy egy szakértő barátodat is bevennéd a társalgásba, ezután már csak vissza kell számolnod. Ne bosszankodj, inkább nevess!

Skorpió (október 23. – november 21.)

Magadnak való vagy, de ezt nem mindenki szívleli. A nyaggatás borít ki, főleg, miután közölted, hogy nem szeretnél beszélni róla. Kezdj el te zavaró kérdéseket feltenni, hamar nyugtodra lelsz.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A várakozás a gyenge pontod. Amikor egy helyhez vagy szögezve, szinte fizikai kín. Olvasnivaló mindig legyen nálad, és kedvességgel, na meg a humoroddal próbáld lecsökkenteni a várakozási időt.

Bak (december 22. – január 19.)

Hihetetlenül zavar, amikor valaki önállótlan és rajtad lóg. Mondd el neki, hogy utoljára segítesz, és ehhez tényleg tartsd magad! Írd meg neki üzenetben, így lesz mire hivatkoznod legközelebb.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Ha valaki semmibe vesz, attól legszívesebben a falnak mennél. Számolj el tízig magadban, majd a lehető legkedvesebben beszélj vele. A végén köszönd meg, hogy milyen figyelmes volt veled.

Halak (február 19. – március 20.)

Roppantul sértő, ha valaki kineveti az álmaidat. Pedig az a másik világ benned él. Tekintsd őt unalomország lakójának, de ne akard mindenáron felszabadítani: fogadd el, hogy sokat kell még dolgoznia magán, nem úgy, mint neked.

(via foreverconscious)

Ez is érdekelhet Béke Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top