nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy legrémesebb szokása

A Mérleg titkos szenvedélye szörnyen egészségtelen

Ha a legzavaróbb szokásodtól nem tudsz megszabadulni, próbáld meg nem zavarni vele a környezetedet. Lehet, hogy a közönség hiánya végül hatásos lesz!

Vannak olyan rossz szokások, amik nem is önmagukért fontosak: hanem az utána következő színjáték teszi őket jelentőssé. Az érzelmi játszmák tartják őket életben. Lehet miatta megsértődni, összeveszni, sajnálkozni – pedig annyi minden jót lehet helyette csinálni! Te mennyire vagy rabja a rossz szokásaidnak?

nő gyorsétkezés maradványaival

Lelkiismeret-furdalás követi, mégis csinálják! / Fotó: Unsplash

Halak: mindent az utolsó pillanatban

Elképesztően hangulatember, így ha az utolsó pillanatban gondolja meg magát, szót sem szól, csak nem jelenik meg. A legjobb barátai már ismerik, ezért elkezdtek úgy szervezni programokat, hogy ne csak kettesben menjenek. Így legalább a többieknek jól sikerül. Ilyenkor a Halak minden jel nélkül eltűnik a képből, és egy darabig nem is elérhető. Ami a legrosszabb a viselkedésében, hogy a szerettei aggódhatnak: vajon drámázik, vagy tényleg bajban van?

Bak: sznobsága legendás

Mindegy, hogy honnan indult és ki ő, senki nem érhet egy Bak nyomába! Ha rossz passzban van, olyan beképzelt és fennhéjázó bír lenni, hogy a legjobb barátai is felkapják a vizet. Képes előadni, hogy ő bárkinél különb, és mindent leszól, ami nem az ízlésének, vagy a szinte lehetetlen elvárásainak megfelelő. Persze tudja ő magáról, mikor viselkedik szörnyen taszítóan. Másnap küldi is az engesztelő üzeneteket.

Mérleg: bűnös gyorsétkezés

Bármennyire szeretne harmonikus, egészséges életet élni, szörnyű gyengéje a junk food. Hiába próbál lemondani a csipszről, gumicukorról és a gyorséttermi kajáról, időnként felvásárolja a fél kisboltot, és betér egy bűnös menüre. Természetesen ez egyszer-egyszer belefér bárkinek az életébe, de a Mérleg folyton küzd vele. Aztán ha jól belakmározott, napokig lelkiismeret-furdalás gyötri, és másról sem beszél a barátainak.

(via thehoroscope)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top