nlc.hu
Horoszkóp

Áldást hozó vudu varázsvizet készíthetsz otthon

Készítsd el otthon a vudu királynő mágikus permetét!

A misztikus vudu babákról már biztos hallottál. Most egy igazi vudu papnő varázslatos keverékét készítheted el, amivel megváltoztathatod az életedet.

Bár a misztikus vudu hagyományok Afrika ősi vallások sajátos keverékéből alakultak ki, sokan az amerikai New Orleans-ból indulva ismerték meg. Itt született – egyesek szerint eleve boszorkányként – az 1800-as évek elején Marie Catherine Laveau, aki a helyi közösség ikonikus alakja lett, a gyógynövények szakértőjeként, bábaként és gyógyítóként.

A vudu királynőjének nevezték ki, igazi vallási vezető lett, aki boszorkányos praktikáiról és tömeges szertartásairól volt közismert. Például a nyári napfordulóra több ezer hívő zarándokolt, hogy a befolyásos fekete papnő (ami hatalmas szó volt a rabszolgatartás idejében) által celebrált eseményen vegyen részt.

New Orleans utca

New Orleans-i utcakép / Fotó: Unsplash

A New Orleans-i boszorkány hagyatéka

A sírja ma is látogatott zarándokhely, legendás alakja színpadi művekben és tévéfilmekben jelenik meg. A vudu egyes hagyományait használó modern boszorkányok és fehér mágiát űző kísérletezők jól ismerik a róla elnevezett keveréket, amely Marie Laveau vízként ismert.

A Marie Laveau víz receptje

Mint sok más mágikus keveréket, ezt is telihold idején készítsd el. A holdnaptár segítségével pontosan időzítheted a boszorkányos teendőidet. A következő hozzávalókra lesz szükséged:

  • szenteltvíz
  • forrásvíz
  • esővíz
  • rózsavíz
  • levendulavíz

Öntsd egy nagyobb üvegbe, majd jól rázd össze. Kérhetsz rá áldást a Holdtól, a Földtől, az Univerzumtól, vagy mindazoktól az élőktől és holtaktól, akiknek az energiáit támogatásul hívod. Cseppents, vagy permetezz a csuklódra, kisebb pumpás üvegcsébe töltve szórd szét a lakás minden pontján.

Mire használd a varázsvizet?

A csodálatos virágillatú keverék bármilyen mágikus rituálé kelléke lehet. Az otthonod energiáit megtisztíthatod vele, szerelmi varázslatokhoz, elengedéshez, fürdőkhöz is használhatod. Te magad is alkothatsz saját szertartást, annak megfelelően, mit szeretnél elérni az életed jelen szakaszában.

  • kérhetsz a segítségével áldást
  • az otthonodból és életedből elűzheted a negatív energiákat
  • auravédő és tisztító hatása van
  • erősíti a spiritualitást
  • varázslatossá teszi az életedet

(via Magical recipes)

Ez is érdekelhet gyertyagyújtás Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top