nlc.hu
Horoszkóp

Menekülj az alattomos Bak pletykája elől!

Rosszindulatú csillagjegyek: ne kerülj az útjukba!

Minden csillagjegynek vannak árnyoldalai. Ha ők hárman boldogtalanok, szörnyen aljassá válhatnak. Jobban teszed, ha kerülöd őket.

Nem mindenki képes az élet nehézségein felülkerekedni, és valami jót kihozni belőle. Egyesek kihívásnak fogják fel, ha küzdeni kell. Míg akinek savanyú a citrom, frusztrálttá és rosszindulatúvá válhat, amiért másoknak sikeres életük van, vagy egyszerűen boldogok.

hisztérikus nő

A Kos hisztérikussá és agresszívvé válhat / Fotó: Unsplash

A Kos agresszív hisztirohamokat produkál

Tudja magáról, hogy forrófejű és türelmetlen. De ha megkérdezik, semmiképpen nem jellemezné magát agresszívnak, vagy önteltnek. Pedig pontosan ez bukik ki belőle, ha nem csinálhatja úgy a dolgait, ahogy szeretné. Akkor hisztizik igazán, ha másoknak igaza van, vagy jobbak nála, ő pedig már elkönyvelte a sikert. Ilyenkor jobb esetben gyerekes, rosszabb esetben fenyegető és agresszív lesz a környezetével.

A szende Szűz néha szívtelenül gonosszá válik

Mindenben a tökéletességre törekszik, így a játszmákban is tökélyre fejleszti magát. Ha olyan helyzetbe sodorja a sors, hogy szükséges manipulálnia másokat, rendkívüli dörzsöltségről tesz szert. Nem egy született gonosztevő, de ha túl sok sérelem éri az élete során, egyre szívtelenebbül gázol át másokon. A kritikája maró gúny, nem zavarja, hogy megbánt vele másokat.

A Bak alattomosan támad

Türelmes és jóravaló, dolgos emberként ismerted meg. De ha nagyon fenyegetve érzi az egzisztenciáját – ami a legfontosabb neki –, sötét játszmákba is belemegy. Na nem törvénytelenül, csak hátulról jövő, aljas húzásokkal. Vetélytársait pletykákkal, rágalmakkal képes ellehetetleníteni, méghozzá olyan ügyesen, hogy képtelenek végül tisztázni magukat. Megnyerő külseje megtévesztő lehet, ha éppen egy ilyen Bakot sodor melléd az élet.

(via thoughtcatalog)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top