nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegyet sikerre visznek az angyalok

A Kos erőt, a Rák lelkesedést, a Mérleg pedig bátorságot kap az őrangyalától

Az angyalok mindig tudják, hol van a legnagyobb szükség rájuk. Most három csillagjegy életébe kívánkozik pozitív energia, ha hívják az angyalokat, gyorsabban eljön a változás.

Az angyalok kapcsolatban állnak az égitestekkel, így pontosan tudják, a bolygók, csillagok állása alapján a horoszkóp mely jegyeinek van a legnagyobb szüksége a támogatásukra. Az angyalok mindig figyelnek, de ha kéred, gyorsabban találnak oda, ahol szeretettel várják őket.

vidám nők

Fotó: Unsplash

Kos: pozitív gondolatok érkeznek

Túl sokat merengsz a félelmeiden, sérelmeiden. Nem tudod kezelni ezeket az ártó gondolatokat, és ez a mindennapi életeden is egyre jobban meglátszik. De Mihály arkangyal a segítségedre siet, szólítsd őt, hogy érezze: te is vágyod a változást! Eltávolítja a negatív gondolatokat, és visszahoz téged a derűlátó, harmonikus világodba. Tudd, hogy a gondolataidat te irányítod, te válogatod meg! Mihály megtisztított, de a te dolgod, hogy behívd a pozitív dolgokat a helyére. Képes vagy rá, sőt, csak te vagy képes a magad ura lenni!

Rák: minden könnyebben megy most

Hániel arkangyal érzi az ürességet benned, és segítségedre siet – motiválttá, lelkessé tesz, hogy erővel, energiával vágj bele a terveidbe. Kapcsolódj hozzá, kérd őt: legyél kitartó, lelkes és szenvedélyes, amilyen még soha! Látni fogod, minél lelkesebben vágsz bele a dolgaidba, annál több sikerben lesz részed. Elismerés, anyagiak, vagy szerető, támogató környezet: mind nagyon-nagyon jól esik, és sokkal több érkezik, mint amit reméltél.

Mérleg: bátrabb leszel, mint valaha

Nem találtad a hangodat, elvesztetted a magabiztosságodat – pedig létszükségleted, hogy kiállj másokért. Most Gábriel arkangyal lesz a segítőd, aki bátorságot, tisztánlátást ad, így határozottabban léphetsz fel mindenért, ami a fontos neked. Egyre nagyobb léptékű tervekben gondolkozol, és egyre bátrabban keresed magad köré a támogatókat. Időnként szólítsd Gábrielt, hogy maradjon veled, és adj hálát neki az eddigiekért.

(via Angels Teach)

Ezt olvastad már?

Ő a te saját védőangyalod

Ez is érdekelhet védőangyal Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top