nlc.hu
Horoszkóp

Bámulatos változásokat hozhat az életedbe az önszeretet

4 egyszerű lépés, hogy elfogadd és szeresd önmagad

Próbáld ki, és néhány napon belül érzékelni fogod: máshogy állnak hozzád az emberek! Ha szívből szereted magad, a kisugárzásod is megváltozik.

Ne másokért, kizárólag önmagadért fogj bele. Élvezni fogod, hogy határozottabb, magabiztosabb, és sugárzóbb leszel, mit valaha. Sokkal több támogató és biztató jelzést kapsz majd az emberektől, és te is sokkal többet tudsz adni magadból. Az univerzum pedig mindig meghálálja, ha valaki nem csak elvesz, de belead.

boldog nő

Fotó: Unsplash

1. Haladj a boldogság felé

Fel kell ismerned, hogy önmagad szeretete a kulcsod a boldogsághoz. Tisztában kell lenned az értékeiddel, és ugyanígy a hiányosságaiddal is. Tudomásul venni, hogy vannak dolgok, amiket lehet fejleszteni, ha elég energiát fektetsz bele, de sok másikon nem lehet változtatni. Ha ezt a békés állapotot megtalálod, megnyílik a világ előtted.

2. Minden rajtad múlik

Nem hibáztathatsz másokat, és nem hivatkozhatsz folyton a gyerekkori, vagy későbbi sérelmeidre. Csak te vagy az, aki változtathat: a saját hozzáállásodon, saját magadhoz. Ne a hibáidat keresd, ne a kifogásokat, hanem azt, miben vagy jó, milyen megoldások léteznek. Nehéz lehet támogatást kérni, segítséget elfogadni. Ez is egy lépés az úton, amikor elfogadod, hogy szükséged van másokra.

3. A negatív érzések helyére hívj pozitívakat

Figyeld meg, hogy a negatív érzések hogyan akadályoznak. Kezdd el tudatosan kizárni őket, és észre fogod venni, hogy minden egyszerűbbé válik. Összpontosíts a jóra, a rosszat pedig engedd el. Végezz el mindennap egy egyszerű gyakorlatot, amivel a spirituális fejlődés útjára lépsz.

4. Szeretem magam!

Feküdj le és lazíts. Figyelj a légzésedre, engedd, hogy teljesen lelassuljon, puhává, csendessé váljon. Majd koncentrálj a szíved területére, és érezd, hogy a szeretetteli melegség átjárt, ahogy a szíved a tested minden apró szegletébe pumpálja a vért. Mondd el magadban 108-szor, hogy „Szeretem magam!” Elsőre talán nehéz lesz, de egyre könnyebben megy majd. Használhatsz hozzá 108 szemből álló mála füzért is, a szeretet kövéből, rózsakvarcból.
A gyakorlás hatása rendkívül felszabadító lesz, az életed pedig bámulatos gyorsasággal vesz pozitív irányt.

(via Boldsky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top