nlc.hu
Horoszkóp

Féltékeny csillagjegyek

Mitől lesznek féltékenyek a csillagjegyek? A Skorpió a legveszélyesebb, amikor féltékeny

Egyik csillagjegy sem akar féltékeny lenni, ám sajnos az élet nem kívánságműsor, mindenkinél felbukkanhat a zöld szemű szörny.

Azt szokták mondani, hogy a féltékenység egy felesleges érzelem, ami talán így is van, mégsem akadályoz ez meg minket, embereket abban, hogy féltékenykedjünk egymásra. A féltékenységet nemcsak párkapcsolatban, hanem a munkahelyen, iskolában, az élet bármely területén érezhetjük, és ha nem tudjuk jól kezelni magunkban, akkor romboló hatással lesz ránk. Ruby Miranda asztrológus szerint minden csillagjegynél más módon törhet elő a féltékenység.

Kos

A Kos jellemzően a külsőségek miatt képes féltékenységre, azaz nem annyira bírja, ha valaki jobban néz ki nála. Ha a párja olyan emberre néz, aki szebb a Kosnál, azonnal fellobban benne a féltékenység, és mindent megtesz azért, hogy külsőben legyőzze a másikat.

Bika

A Bika számára a legfontosabb, hogy rá figyeljenek, ha pedig figyelem és közönség nélkül marad, akkor hajlamos hisztizni. Ilyenkor szörnyen féltékeny arra az emberre, aki elvonja tőle a figyelmet, azaz akire a többiek koncentrálnak helyette. Jól vigyázz, ha egy társaságban Bika is van, magadra zúdítod a féltékenységét, ha véletlenül népszerűbb vagy nála.

Ikrek

Az Ikrek csillagjegy könnyen féltékeny lesz, de nem mutatja ki, inkább lenyeli az érzéseit, hogy aztán később felrobbanjon. A féltékenységet nála azzal lehet elérni, ha nem ismered el a teljesítményét, másnak adod azt, amiről úgy érzi, hogy neki járna.

Rák

A Rák csillagjegy szereti a birtoklást, az anyagi javakat, és nehezen bírja, ha a hozzá közel álló embereknek több van bármiből, mint neki. Úgyhogy, ha több játékod van, mint a Rák csillagjegyű pajtásodnak, akkor számíts rá, hogy szembe kell nézned a féltékenységével.

Nő ül a kanapén

Mitől lesznek féltékenyek a csillagjegyek? (Kép: Getty Images)

Oroszlán

Inkább ne nézz senki másra, amíg az Oroszlánnal egy szobában vagy. Az Oroszlán nem érti, hogy téged miért érdekel bárki más, amikor vele is foglalkozhatsz. Ha mégis egy másik embernek adod a figyelmedet, akkor féltékenységi rohamot fog kapni.

Szűz

A Szűz az egyik legféltékenyebb csillagjegy, aki képes mindenre és mindenkire féltékenynek lenni. Ez leginkább azért van, mert gyakran hadilábon áll önmagával és a világban elfoglalt helyével. Mindenesetre tudd, ha valami újra teszel szert – legyen az tárgy, siker –, akkor a Szűz szemében felizzik a féltékenység.

Mérleg

A Mérleg az, aki felveheti a versenyt féltékenységi rohamokban a Szűzzel és az Oroszlánnal, ráadásul azzal még kenterbe is veri őket, hogy a féltékenységét lekezelő viselkedéssel nyilvánítja ki. Senki sem képes féltékenységében annyira lehúzni a másik embert, mint egy Mérleg, ha úgy érzi, hogy a másik többet kapott a sorstól.

Skorpió

A Skorpió nagyon veszélyes, amikor féltékeny, mert ilyenkor elképesztő kreativitással alakítja át bántássá az érzéseit. Ha féltékennyé teszed, megtalálja a módját, hogyan használhatja fel ellened az összes negatív energiáját. Márpedig könnyű féltékennyé tenni, elég hozzá annyi, ha mással is barátkozol, nem ő áll az életed középpontjában.

Nyilas

A Nyilas féltékenysége olyan, mintha nem is lenne, pedig valójában létezik, csak épp a Nyilas nem fejezi ki az érzéseit, inkább eltűnik az életedből, ha féltékeny lesz rád. Nem szereti megadni a hűtlen félnek azt az elégtételt, hogy szenvedni lássa, ezért magába zárja a fájdalmát.

Bak

A Bak csillagjegy nem egy rágódós típus, nem igazán szeret haragot sem tartani, sokkal jobban érdekli a továbblépés, mint a féltékenységen rugózás. Szokott persze féltékeny lenni, főleg, ha olyan megalázó dolog történik vele, mint mondjuk egy megcsalás, ám nem tart sokáig a haragja, inkább gyorsan megoldást keres a helyzetre.

Vízöntő

A Vízöntő imádja, ha rá féltékenyek mások, ezért sűrűn henceg mindazzal, amiről azt gondolja, hogy neked kellene és nem okoz neki problémát, ha megbánt a hencegésével. Nem annyira féltékeny csillagjegy, számára sokkal izgalmasabb játék az, hogy minden energiájával féltékennyé tegye a környezetét a saját életére.

Halak

A Halak egy kissé neurotikus csillagjegy, már ami a féltékenységet illeti. Legyen szó szerelemről, gyerekről, testképről, intelligenciáról – szinte mindegy, a Halak úgy gondolja, hogy neked megvan az, ami neki nincs, és emiatt a folyamatos féltékenység állapotában létezik.

Csillagjegyek és a szerelem:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top