nlc.hu
Horoszkóp

4 csillagjegynek ebben a hálószobában lesz tökéletes az álma

Álmodj álomszép környezetben: hálószoba 4 csillagjegynek

Te miről szeretsz álmodozni elalvás előtt? Vedd magad körül a hálószobában olyan tárgyakkal, amik ösztönöznek, megnyugtatnak, és segítik a pihentető alvást.

Bár egyesek teljesen felesleges szokásnak tartják az alvást, a szervezetnek szüksége van rá, méghozzá jelentős részét véve el egy napnak. Az alvásod minősége meghatározza a mindennapjaidat, egészségedet: alakítsd hát úgy az alvóhelyedet, hogy minél jobb legyen a pihenés.

marokkói lámpa

Fotó: Unsplash

Nyilas: nyugtató és természetes

A természet érintése és a kaland éltet. Az otthonod minimalista, hiszen nem akarod egy helyhez sem kötni magad. Viszont ahol álomra hajtod a fejed, ott szereted felidézni az útjaid és távoli világok hangulatát. Néhány nagyobb méretű fotó a világ megjárt tájairól, egy rattanszék és izgalmas keleti kendők: ennyi már elég, hogy álmodban is oda utazz, ahova éppen a legjobban vágysz.

Bak: funkció mindenek felett

Praktikus, egyszerű dolgokkal szereted körülvenni magad. Viszont van egy sarkalatos pontja a napodnak, és egyben a hálószobádnak: ez az ébredés. Nem a kedvenced, de tudod, hogy ezen bukik, vagy áll a napod. Ébreszd magad határozottan, de mégis gyengéden. Szerezz be egy hajnalt imitáló órát, ami fokozatosan világosodik, és ébresztő hangként reggeli madárcsicsergés is választható.

Vízöntő: különleges fali dísz

Az a tökéletes környezet számodra, ami feldob és inspirál. Egy hatalmas kép, vagy tapéta egy nyüzsgő nagyváros részletével. Esetleg a biciklid, izzósorral díszítve. De egy ösztönző neonfeliratot is el tudunk képzelni az ágyad fölött. Extra legyen, rád jellemző, és ha ránézel azt érezd: tiéd a világ!

Halak: csodás fényekkel az álomvilágba

Szeretsz álmodozni, szereted elalvás előtt végiggondolni az elmúlt napot. Viszont nem kedveled, ha teljesen sötét van, sem elalvás idején, sem akkor, ha megébredsz. Válassz egy gyönyörű marokkói lámpást, vagy egy csillag-projektort. Minimális fényerőt használj, hogy jobban aludj majd, de az utolsó pillanatban még ábrándozhass a falra vetülő fényeken.

(via The Spruce)

Ez is érdekelhet alvó nő Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top