nlc.hu
Horoszkóp

4 csillagjegy ellenállhatatlanul szexi tulajdonsága

Amikor a Vízöntő távolságtartóan viselkedik, még többen akarják meghódítani

Gondolnád, hogy a Skorpió hisztije valaki szerint szexi? Pedig ahelyett, hogy ez elriasztja a jelentkezőket, ettől csak még vonzóbbnak tartják őt.

Vannak olyan tulajdonságok, amik egyes embereknek jól állnak, és izgalmasabbá, vonzóbbá teszik őket. Pedig egyetérthetünk: a hiszti, vagy az elutasító magatartás nem túl szexi. A Skorpiónál és a Vízöntőnél mégis bejön.

nyalókázó nő

Fotó: Unsplash

Bika (április 19. – május 20.)

A kedvességed és az udvariasságod vesz le mindenkit a lábáról. Lehet-e szexibb valami annál, hogy minden apró részletet megjegyzel valakiről, és a megfelelő pillanatban emlékszel rá? Élezd a memóriád, remek eszköz a csábításhoz (is).

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Csak meg kell jelenned valahol, és minden szempár rád szegeződik. Veleszületett érzéked van ahhoz, hogy rád figyeljenek. Ha ezt ráadásul bókokkal és humorral ösztönzöd, ki bírna ellenállni neked? De ezt úgyis pontosan tudod.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Tudod, vagy sem: az a legvonzóbb benned, amikor valamin drámázol. Alapból te vagy a legszexibb csillagjegy, de aki oda van érted, az a hisztidet iszonyatosan izgatónak találja. Nehéz lesz így lerázni, ha valaki nem tetszik: finomítani kell a módszeren.

Vízöntő (január 20.- február 18.)

Magadnak való vagy és különc, de éppen ezzel kelted fel a figyelmet. Amikor az átlagosnál is hűvösebben viselkedsz, akkor fognak a legtöbben ostromolni. Innentől már csak rajtad múlik, kit választasz, és kinek nyílsz meg: az intellektusod csak még szexibbé tesz.

(via relrules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top