nlc.hu
Horoszkóp

Ezekből a csillagjegyekből lesz a legjobb báty

4 csillagjegy védelmező, szuper fiútesó lesz melletted

Bármilyen idegesítő is néha az ember testvére, boldog lehetsz, ha van egy egy védelmező, szerető tesód, akivel a legnehezebb időkben is cinkosok lehettek.

Sajnos nem minden testvéri viszony felhőtlen. Minden családi felállásra van pozitív és negatív példa is: sok testvér élhet valódi szeretet nélkül, és egy egyke lehet maradéktalanul boldog a szüleivel. Most azok a csillagjegyek következnek, akikből kiváló fiútestvér válik – akár ők a fiatalabban, akár ők az idősebbek a családban.

kisgyerekek motoron mezőn

Fotó: Unsplash

Halak: ő érzi szerencsésnek magát

A Halak tesó úgy gondolja, az ő feladata védelmezni a többieket. Gondoskodni mindenkiről, mindegy, hogy ő a kisebb, vagy a nagyobb. Akárhová sodorja el a Halakat a családtól, ő lesz az a báty, akire mindig számítani lehet. A bajban egyből rohan, segít, és soha nem felejti el a közös élményeket, a jeles dátumokat.

Bika: a végsőkig támogat

Nehéz lehet felnőni egy makacs, akaratos Bika testvérrel, akinek mindig igaza van. De ő az, aki mindig támogat, mindig kiáll érted, ha kell, erővel. Kitartóan visz végig az utadon, a legfőbb támogatód, ösztönződ. A Bika bátyád mindig hisz benned, és azt is pontosan tudja, mivel kell kényeztetni, ha arra van szükséged.

Mérleg: az igazság bajnoka

A Mérleg testvér mellett úgy érezheted, hogy egy saját védőangyalod van. Az igazságért harcol, és mindig képes lesz meggyőzni másokat arról, hogy mi történt valójában. Ügyvéded és testőröd lesz, aki éles eszével és remek humorával arra törekszik, hogy békésen, de igazságosan rendezze a problémákat, amikor csak szükséged van rá.

Nyilas: mindig felderít

Bármilyen nehéz helyzet jöhet, a vége mindig nevetés lesz. Őt csak tisztelni lehet, felnézni rá: ahogy könnyedén kezeli az életet, az embereket. Tele van energiával, ő a szülők jobb keze. A testvéri kapcsolat az egyetlen, ahol feltétel nélkül képes szeretni, elköteleződni. Szeretete a világ másik feléről is érezhető.

(via YourTango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top