nlc.hu
Horoszkóp

Kristályokkal a rossz szokások ellen

Függőség, vagy rossz szokás? 4 kristály segít abbahagyni

A határ néha nem teljesen egyértelmű a rossz szokás és a komoly függőség között, elsőként mindenki maga próbálkozik feladni. Ezek a kövek segítségedre lesznek.

Amikor komolyabb függőségről van szó, már nem biztos, hogy elég az akaraterő és a kristályok támogatása. De ha egy rossz szokást szeretnél elhagyni, vagy az elhatározásod mellett szeretnél kitartani, akkor első az elhatározás, második a cselekvés, majd jöhetnek mellé az univerzum segítő erői: köztük az ásványok rezgései. 

dohányző nő

Fotó: Unsplash

Ametiszt: részegség ellen is hatásos

Legalábbis az ókori rómaiak erre használták, egyenesen ametiszt serlegből itták a bort, hogy kevésbé ártson meg. Hogy használt-e, arról nincsenek emlékek, viszont az ametiszt nagyon erős gyógyító, tisztító hatása mai napig ismert. Általánosságban erősíti a testedet és lelkedet, ami leszokás idején extrán szükséges.

Amazonit: a gyökér ok megszüntetésére

Az amazonit kristály segítségével jobban tudsz összpontosítani magadra. Segít tisztán látni, így megtalálhatod, mi az, ami egy bizonyos rossz szokásra sarkallt. Mi hiányzik az életedből, vagy éppen mit nem tudsz elengedni. Új célt találhatsz, persze miután elérted a jelenlegit: le kell szoknod.

Krizokolla: az akaraterő megtapasztalása

Meg fogod tapasztalni, milyen erőt ad, hogy uralod a helyzetet. Hogy kontrollálod a vágyaidat, és nemet tudsz mondani a káros cselekvésre. Ehhez ad plusz akaraterőt ez a kő. Nincs motiválóbb annál, mint a saját erőd és a lehetőségeid végtelensége. Büszke lehetsz magadra: köszönd meg, legyél hálás önmagadnak.

Sztaurolit: az elengedés kulcsa

Ezt a követ „tündérkereszt” néven is ismerik. Ennek eredete nem ismert, de talán éppen azért hívják így, mert jó tündér módjára segít letenni a hosszú ideje cipelt keresztedet: a függőséget. Használható bármilyen elengedéshez: gyász, szakítás, trauma idején. Apró vörös gránátdarabkák is vegyülnek bele, aminél jobban semmi nem jöhet, hiszen az önbizalom rezgéseit is megkapod – irány a ragaszkodásmentes boldogság!

(via Mooncrystal Academy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top