nlc.hu
Horoszkóp

Megbízható, gondoskodó vagy birtokló: milyen lesz a leendő férjed?

Ilyen férj lesz a szerelmed a csillagjegye alapján

Aki házasságra, családra vágyik, szívesen játszik el a gondolattal: vajon milyen lesz az élete? Ha párkapcsolatban élsz, a társad csillagjegye elárulja, mire számíthatsz.

A jövő tele van meglepetésekkel, a legígéretesebb randevú is hozhat váratlan fordulatot. De az is előfordulhat, hogy azzal az emberrel lángol fel a szerelem, akire soha nem gondoltál életed párjaként. Az viszont biztos, hogy szívesen elképzeled vele a közös jövőt. Milyen lesz a házasság, vajon milyen gyerekeitek lesznek? Íme egy kis segítség az álmodozáshoz.

menyasszony vőlegény ölelkezik

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Makacs szerelmed mellett már most készülj: olyan lesz a közös élet, mint egy hullámvasút. Szenvedélyes, lelkes és szórakoztató, de hatalmas mélységeket és magasságokat éltek meg együtt.

Bika (április 20. – május 20.) 

Türelmes, érzéki és jószívű. Megbízható, de cserébe egy kicsit birtokolni akar. Higgadtan áll a problémákhoz, és mindent megtesz azért, hogy téged és a gyerekeiteket maximális kényelemben és biztonságban tartson.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Izgalmas és spontán életre számíts, egy olyan férj mellett, aki romantikus meglepetés vacsorára visz a gyerekek mellett is. De neked is tenned kell ezért: te is gondoskodj róla, hogy legyen móka és változatosság a kapcsolatban.

Rák (június 22. – július 22.)

Támogató férj, megbízható és szerető apa. Mindig gondoskodni fog rólad, a legfontosabb számára, hogy harmóniában és szeretetben éljetek, akár kettesben, akár gyerekekkel. Érzelmi biztonságra van szüksége, ezt kell megadnod neki.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Luxust és kényelmet biztosít mindig neked. Védelmező és szenvedélyes férj válik belőle, és királynőként kezel: persze ő lesz melletted a király, aki elvárja időnként a hódolatot és dicséretet. 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Tökéletes, gyakorlatias férj lesz a Szűz, aki mindig gondoskodik róla, hogy kényelemben és biztonságban érezd magad. Mély érzésű, gyengéd szerető, aki mindig látni fogja benned a hajdani lányt, akibe beleszeretett.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Szerencsésnek érezheted magad: a Mérleg megmarad hajthatatlan romantikusnak, a házasság éveiben is. Szereti megmutatni másoknak is, milyen boldog veled, így számíts rá, hogy néhány színpadias jelenetben is részed lesz mellette.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Szenvedélyes, érzelmes és intenzív személyiség a Skorpió. De sajnos az érzelmeit házasságban sem osztja meg veled: bármilyen nagy a szerelem, nagy munka lesz megnyitni őt, és megtudni, mit érez valójában.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Kaland, szabadság izgalom: ez vár rád a Nyilas férj mellett. Nehezen kötelezte el magát, de ha a férjed, te vagy neki az igazi! Lazán, bátran vág bele a családalapításba is, boldog, könnyed, de gondoskodó apa és férj marad.

Bak (december 22. – január 19.)

Komolyan veszi a családi életet, a párkapcsolatot. Nagyon fontos vagy neki, és eltökélt védelmezője a családnak. Erőteljes, szerető családfő, aki mellett bármi történik, biztonságban lehetsz.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Független, kedves férj, aki szabad teret hagy neked, de teljes mellszélességgel támogat. Fontos vagy neki te is, és a leendő gyermekeitek, de mindig ügyel rá, hogy ne legyen céltalan és üres az élete.

Halak (február 19. – március 20.)

Végtelenül romantikus és gyengéd férj, aki úgy érzi, semmi más dolga nincs a világon, mint hogy boldoggá tegyen. Mindig kimutatja a szeretetét, és ha épp elragadják az álmai, akkor is felelősségteljes marad.

(via PinkVilla)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top