nlc.hu
Horoszkóp

Ők a legszexéhesebb csillagjegyek

3 csillagjegy, akiknek soha nem elég a szex

Minden csillagjegynek eltérő a szexuális étvágya, de van három köztük, akik igencsak telhetetlenek. Ne lepődj meg, készülj fel, ha velük hoz össze a sors.

Ha e három csillagjegy egyike lesz a randipartnered, ne lepődj meg, ha első este már egyértelmű utalásokkal ostromol. Persze mindegyikük a maga módján adta tudtodra, hogy elképesztő vágyat érez irántad, de ugyanarra vágynak: egy szenvedélyes éjszakára.
Természetesen az egyéjszakás kalandból is lehet őrülten romantikus szerelem, rajtad múlik csupán, hol lesz aznap este a határ.

férfi nő az ágyban

Fotó: Unsplash

Szűz: a rendezett külső csak álca

Tökéletes, rendezett, jóravaló, megbízható – csupa hasonló jelző jut eszedbe róla. Aztán egyszer csak lehull az álarc, és kiderül, bármire kapható. Nem csak titkon vágyik nem mindennapi kalandra, ki is mondja, hogy ő szívesen kipróbálja, nálad mi fér bele a szexbe. Aztán ha valamire igent mondasz, mindig előhúz a tarsolyából egy újabb izgató ajánlatot.

Mérleg: édeshármas fantáziák

Belemennél vele? Vagy jobban tetszik annál, hogy esetleg egy ilyen extrém kaland tönkretegye a romantikus kezdetet. Egy biztos, bármilyen formában felizgatja a dolog. Mesélj neki róla, te hogyan képzeled el ezt a történetet, esetleg nézzétek meg együtt filmen… hidd el, tökéletesen kielégíti majd – bár folyton azt emlegeti, neki egyvalaki nem elég, látni fogod, hogy képes vagy egyedül megadni neki a gyönyört.

Skorpió: extra mennyiségű élvezet

Lehet, hogy először zavarba hoz azzal, hogy hol, mit és hányszor csinálna veled. Aztán rákapsz az ízére, és rájössz, hogy ez a kis játék számodra is éppen olyan izgató. Ráadásul ő soha nem beszél mellé. Amit mond, komolyan is gondolja. Semmi mást nem szeretne, csak hosszan és sokszor élvezetet okozni, aztán persze, hogy visszakapjon belőle valamit. Még arra is rávesz, hogy egy reggel a munkába beteget jelents.

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top