nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek valószínűleg meg fognak csalni

4 csillagjegy, aki visszaél a bizalmaddal a párkapcsolatban

A legszörnyűbb érzés egy párkapcsolat során, amikor rájössz: a szerelmed elárult, megcsalt. A partner hűtlensége még az agyi kémiát is megváltoztatja, nem csoda, ha teljesen összezavarodsz.

Stressz, szorongás, depresszió: akár ilyen súlyos következményekkel is járhat a hűtlenség – természetesen nem az elkövető látja a kárát, hanem az elárult fél. A csillagok elárulják ugyan, hogy melyik az a négy csillagjegy, aki fokozottan hajlamos engedni a csábításnak, ez nem azt jelenti, hogy biztosan te leszel a szomorú áldozat. Tanulj meg bízni, de ismerd fel a játszmát: mielőbb lépj ki, ha úgy érzed, sérülni fogsz.

szomorú nő

Fotó: Unsplash

Kos: a versengés a mindene

Hiába gondoskodó társ, aki mindenben támogat, egyszerűen a versengés a vérében van. Ha valaki jeleket ad neki, hogy elcsábítható, lehet, hogy sokáig visszafogja magát. De eljöhet az a pont, vagy az a személy, amikor nem bír magával. Meg kell tanulnia, hogy a szerelem és a párkapcsolat nem egy játszma, ha pedig nem tudja fékezni az ösztöneit, nem neki való az elköteleződés.

Ikrek: csak az egyik arca hűséges

Híres a kettősségéről, amit párkapcsolatban ki is használ. Egyik oldala a hűséges, boldog társ, a másik pedig az izgalomra vágyó, folyton csábító kalandor. Szeret téged, és fontos vagy neki: de egyszerűen szüksége van egy állandó felfokozott izgalomra, amit a hűtlenség titokzatossága ad. Ha nem akarod magad padlóra küldeni, ne engedd vissza, bármilyen szépen könyörög.

Mérleg: egyszerűbb váltani, mint vitázni

Amikor ő megcsal, akkor vége van a kapcsolatnak. Sajnos kerüli a konfliktust, és szép, lassan emészti magát. Ahelyett, hogy veled megbeszélné, mi a problémája, nem utasítja el melletted azt a személyt, aki megadja, ami hiányzik neki. Szörnyen érzi majd magát, amikor ezzel szembesülsz, és még az utolsó utáni pillanatban is próbálkozik majd: váljatok el békében, maradjatok barátok.

Skorpió: bosszúból cselekszik

Nagyon nehezen mutatja ki az érzelmeit, és nagyon könnyen megbántódik. Ő az egyik leghűségesebb csillagjegy – mindaddig, amíg sértve nem érzi magát. De mire reagál ezzel a durva visszacsapással? Ha úgy érzi, becsaptad őt, ha nem állsz ki mellette, ha flörtölsz valakivel. Durva reakció valóban, de ő ilyen. Szenvedélyes, érzékeny és bosszúszomjas, és nagyon szenvedni fog attól, amit tett veled.

(via PinkVilla)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top