nlc.hu
Horoszkóp

Spirituális ital: kényeztetés testnek és léleknek

Ametiszt-koktél boszorkányos összejövetelekre

Szeretnéd meglepni valami igazán különlegessel a női körödet? A legközelebbi összejövetelre készíts levendula színű ametiszt-koktélt!

Bájitalt keverni ugyanolyan összetett folyamat, mint egy jó koktélt elkészíteni. Semmiképp nem bonyolult, csak oda kell figyelni az összetevőkre, és mindig hozzá kell tenni a megfelelő szándékot. Ezzel az ametiszt-ihlette koktéllal a célok teljesítését segíted elő, egy nagy adag segítő szándékkal és pozitív energiával.

lila koktél

Fotó: moodymoons.com

Boszorkányok itala

Ha van olyan társaságod, vagy egy női kör, akikkel rendszeresen összejártok, hogy megbeszéljétek a spirituális életeteket, ez az ital tökéletes meglepetés lesz számukra. Vigyázz, mert cukrot és alkoholt is tartalmaz – de bátran kísérletezz a mentes variációkkal is!
A lila szín a legmagasabb spiritualitás, a koronacsakra színe. Így ezzel a pohárral desszertként kedveskedsz a barátaidnak, és egyben a közös fejlődésetek előtt is tisztelegsz.

Varázslatos hozzávalók

A hozzávalók mind-mind valamilyen mágikus összetevőre utalnak, ezt bátran meséld is el a társaságnak. Ez egy jókívánság-koktél, amit azzal a szándékkal készítesz, hogy mindenki, aki koccint vele, találja meg és érje el a céljait az életben, és legyen boldog.
A lila cukorkristály az ásványi kövek, az ametiszt fontosságát jelképezi. A rum az ősök tiszteletére kerül az italba. Az ír krémlikőr a kelta mágia, a kívánságteljesítő manók és tündérek megidézése. A citromlé a megújulás, a friss gondolatok jelképe, az ébredő tavasz energiáját hozza. A fahéj pedig erőteljes tisztító hatású fűszer, távol tartja az ártó erőket.

Készítsd el

A lila kandiscukor-pálca elkészítése egy hetet vesz igénybe, ezt bármikor megteheted az iszogatás előtt, nem romlik meg az elkészült hozzávaló: kezdd ezzel. Használj lila ételfestéket, hogy megfesd a kristályokat.
Egy részét törd össze lila kristálycukornak, ezt a díszítéshez használd majd.

Hozzávalók:

  • 60 ml hűtött kókuszos rum
  • 30 ml ír krémlikőr
  • 1 teáskanál őrölt fahéj
  • lila cukorszirup: amilyen színt és ízt szeretnél elérni
  • pár csepp citromlé

Keverd össze a hozzávalókat, majd önts martinis poharakba – amelyeknek a szélét előtte átkented citrommal, majd belemártottad a lila kristálycukorba. A tetejére helyezd el a kandispálcát, az ital mellé pedig egy-egy kis darab ametiszt kristályt is adhatsz, ami rendkívüli erejű gyógyító kő, sokoldalú hatással.
Egészségetekre!

(via moodymoons)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top