nlc.hu
Horoszkóp

A Skorpió még élvezheti egy kicsit a telet

Ez a 3 csillagjegy nagyon vágyik a hóesésre

 Minden csillagjegy sajátosan viszonyul a télhez, és az üdülés eltöltésének megfelelő módjához. Ők hárman még egy kicsit kiélveznék.

Elég határozott módon állnak hozzá az emberek az időjárás, hőmérséklet és az évszakok kérdéséhez, és ezt jócskán befolyásolj a csillagjegyük is. Vannak a tengerpart rajongók, akik kizárólag nyaralni járnak, és szívesen tengetnék egész életüket a strandon. És vannak a hegyvidék után sóvárgók, akiknek a tél egyet jelent a hóval, és nyáron szívesebben húznak túracipőt, mint úszódresszt.

pár hóesésben

Fotó: Unsplash

Kos: mindent megadna egy hógolyó-csatáért

Sajnos az idei tél nem ajándékozta meg túl sok hóeséssel, de amikor lehetett, élvezte a fehéredő tájat. Pár órányi kocsikázás után most már viszonylag szabadon elérhető a környező országok hegyvidéke, ha igazán örömet akarsz okozni neki, szervezz egy pár napos kiruccanást. Ő mint egy gyerek, örülni fog a hónak, ha te inkább a kandallót élvezed, csodáld a melegből a Kos-idillt.

Ikrek: társaság és mozgalmas lét, télen is csodás!

Korcsolyázás, síelés, csoportos túra a téli erdőben: bármelyik jöhet, ha előző este nem volt túl nagy buli! Az Ikreket nem éppen egy sportos típusnak ismered, de ha társasággal kell mozdulni egy jó téli programra, felveszi a menő téli ruháit, és már kész is az indulásra. Biztos, hogy ugyanannyi időt tölt majd a hüttében, vagy a forralt bor környékén, mint a pályán: egy biztos, sem ő, sem a többiek nem unatkoznak majd. 

Skorpió: egyszerűen imádja a hóesést

Tüzes, szenvedélyes Skorpiód imádja, amikor elolvadnak a bőrén a hópelyhek. A csípős hideg felfrissíti, erőteljesebbnek, frissebbnek érzi magát télen a szabadban. Hívd el bátran egy sétára a havas erdőbe, vagy szánkózni, örömmel indul bármikor. Bár vizes jegyként a nyári vízpart is kedvére való, a hó adta csendben teljesen lenyugszik. Használd ki, amikor csak lehet, minden havazós alkalom élmény lesz vele.

(via askastrology)

Ez is érdekelhet Forró ital a horoszkópod szerint Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top