nlc.hu
Horoszkóp

A csillagjegyed szerint ez a te téli italod

A csillagjegyed szerint ez a te téli italod

Nézd meg, a csillagjegyed alapján melyik téli ital illik hozzád a legjobban.

A Taste Of Home oldalán Stina Garbis hivatásos asztrológus osztotta meg tippjeit azzal kapcsolatban, mit igyunk télen csillagjegyünk alapján.

Kos – fűszeres chai

A Kos az állatöv egyik legpikánsabb ízlésű jegye, és értékelni fog egy bögre fűszeres teát. „A Kos valami intenzívre vágyik, tele rengeteg ízzel” – mondja Garbis a jegyről.

Bika – forró kakaó mályvacukorral

A Bikák imádják a luxust és a kényelmet, mindent, ami édes és kényeztető. Jó eséllyel szeretnek majd egy kiváló minőségű kakaóporból összedobott, sűrű kakaót, főleg, ha a tetején egy adag mályvacukor is úszkál.

Ikrek – ázsiai körte és gyömbér

Az energikus, fiatalos Ikrek bármit bevállal, ami friss és különleges. „A ragyogó és okos Ikrek szeretik a divatos és menő, pezsgős italokat” – jegyzi meg a szakember.

Rák – bécsi kávé

A romantikus, gondoskodó Rákok szeretik a nosztalgiát, amihez tökéletes egy jó habos, csokis kávé.

Oroszlán – caffè mocha tejszínhabbal

 „Az Oroszlánok egyszerűen sztárok” – mondja Garbis, aki azt javasolja, hogy egy tejszínhabbal díszített caffè mochával ünnepeljük őket. „Az Oroszlánoknak testes kávéitalt kell felszolgálnunk egy vagon tejszínhabbal, hogy kielégítsük egójukat” – teszi hozzá a szakember.

Szűz – odafigyeléssel készített kávé

A Szüzek igényesek, és akkor a legboldogabbak, ha az élet tiszta és rendezett. Mindig dolgoznak, vagy legalábbis elfoglaltak, és egyszerű ízlésük nem igényel mást, csak egy nekik készített kávét.

Mérleg – americano

A Mérlegek szeretik, ha minden igényes és kiegyensúlyozott. Egy gyönyörű, méregdrága csészében tálalt hosszú kávé épp ilyen.

Forró ital a horoszkópod szerint

Fotó: Getty Images

Skorpió – sangria

A bevállalós, tüzes Skorpió nem riad meg a nagyon fűszeres sangriától. Dobd fel kedvenc őszi gyümölcseid egy üveg vörösborral, almaborral, alma- és körtepálinkával és fahéjas sziruppal, hogy egy frissítő sangriát készíts neki.

Nyilas – pezsgő almabor

Garbis szerint egy igazi, kalandvágyó Nyilas semmire nem vágyik jobban, mint ősszel és télen hatalmas, almaborral teli poharakra, és főleg azok tartalmára.

Bak – almás, forralt cider

 „A forralt almabor megfelelő ital a Bakok számára, mivel alkalmas őszi ital az évszak megünneplésére” – mondja Garbis. „Bár tökéletesen praktikus, nem egy egyszerű ital. Fel kell melegíteni, és meg kell tölteni gyümölcsökkel és fűszerekkel” – mondja az asztrológus.

Vízöntő – kurkuma-gyömbér latte

A Vízöntő, a csillagjegyek kis különce az összes jegynél jobban imád mindent és mindenkit, ami furcsa. Ha meghallja a gyömbéres-kurkumás latte nevét, azonnal ráveti magát.

Halak – pumpkin spice latte

A Halaknak mindegy, mire hívod meg őket, csak szeretettel add. Ha pedig ezek közül a hozzájuk legjobban illő italt választanád, kóstoltasd meg velük a tökpite fűszereivel ízesített tejeskávét.

(Nyitókép: Getty Images/ Anna Blazhuk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top