nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2022. február 9–15. – Növő holdas szerelem

Február elején a Hold újhold óta még mindig nő. Ez jól jön, mert növő Holdnál a vitaminok, ásványi anyagok és mindenféle jó hatékonyabban beépül a szervezetedbe táplálék és pakolás formájában egyaránt. Vagyis a holdhoroszkóp szerint itt az ideje valami finomsággal kedveskedni a gyomrodnak és a bőrödnek is.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – február 9.: Mivel csak kicsivel dél előtt lép át a Hold az Ikrekbe, délelőtt még a gourmand részed dominál, aki szereti a finomat és a szépet. Délután az Ikrek Hold már szellemi magasságokba vágyik. Kiderül, hogy nem csak a tested, de az intellektuális részed is igényli a táplálékot.

CSÜTÖRTÖK – február 10.: A mai napon azt tanácsolja az Ikrek Hold, hogy szellőztess egy nagyot! De ne csak a lakást, hanem az ágyneműket és a plédeket is kiszellőztetheted. Persze csak akkor, ha nem túl nyirkos az idő. Közben vidám társaságban vidám társalgásra lesz kitűnő esély. Használj ki minden lehetőséget!

PÉNTEK – február 11.: Szellőztess ma is minél többet! Az Ikrekben járó Hold felfrissíti a lakásodat, az irodádat és téged. Emellett a mai nap kitűnő mindenféle megbeszélésre, egyeztetésre, interjúra. A tanulás és a vizsga is jól megy. Viszont fodrászati tilalom van érvényben a mai napon. Jobban tennéd, ha nem ma mennél fodrászhoz.

SZOMBAT – február 12.: Éjfél után a Rákba lépő Hold aktuálissá teszi a mosást, felmosást, locsolást, öntözést. Már megtapasztalhattad, hogy akkor érdemes a virágoknak vizet adni, amikor vizes jegyben jár a Hold. A Rák vizes jegy. Mivel közeleg a telihold, tanácsos ma vízben oldott, kolloid formában bevinned a vitaminokat és ásványi anyagokat.

VASÁRNAP – február 13.: A mai napon is a Rák Hold határozza meg, hogy mit érdemes csinálnod: mosás, felmosás, locsolás, öntözés, teázás, méregtelenítés teákkal. Ezek mellett elmehetnél szaunázni. Ne feledd, ha izzadsz, rengeteg méreg távozik a szervezetedből, de utána pótolnod kell az elvesztett folyadékot. Ezt semmiképp se cukros, színezett üdítőkkel tedd!

Lépcsők a teliholdas szerelmespárhoz

Út a szerelemhez (Fotó: Pixabay)

HÉTFŐ – február 14.: Valentin-napon a Hold a Rákban jár, majd dél után kicsivel átlép az Oroszlánba. Ez felemássá teszi a napodat: délelőtt romantikus, sőt szentimentális hangulat lesz úrrá rajtad. Míg délután az öntudat és büszkeség győz. Kihívás ezt összehangolni a túllihegett Valentin-napi elvárásokkal.

KEDD – február 15.: Ma már az Oroszlánban jár a Hold, ami a holnapi telihold előfutára. Biztosan érzed már a feszültséget, és több ingerült emberrel találkozhatsz. Ne vedd át az idegességüket! Inkább az Oroszlán által támogatott életvidámságot erősítsd fel magadban! Este nézz az égre, és csodáld meg a ragyogó teliholdat!

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2022. 02. 09-15.

Heti holdhoroszkóp tábla 2022. 02. 09–15.

Téli csepp hacas fákkal

Tél (Fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top