nlc.hu
Horoszkóp

Ezért szakít a párja az érzékeny Rákkal

A víz csillagjegyek azt hiszik, örökké tart a szerelem

Gondoskodók, odaadók:  azt gondolhatjuk, őket soha nem hagyják cserben. De az érzékeny víz jegyűekkel is szakítanak.

A szerelmes víz csillagjegyekről csupa kedvesség, biztonság, gondoskodás jut eszünkbe. Pedig ők is elkövetnek olyan hibát, amit egyes csillagjegyek soha nem viselnek el: mert a függetlenségük fontosabb.

szomorú nő

Fotó: Unsplash

Rák (Június 22. – Július 22.)

Szinte mindenkit megfojtasz szerelemtől felfokozott állapotoddal. Kizárólag a kapcsolatról, a szerelmedről áradozol, és közben újra és újra kielemzed a helyzetet. Magadból pedig annyira sokat adsz a másiknak, hogy az túl sok a partnerednek.Teljesen megszállottjává válsz a másiknak, aki csak arra tud gondolni: ha ez így megy most, mi lesz, ha összeházasodtok?
Jótanács: kérdezd meg a legjobb barátját, hogy érzi magát melletted, és ha nem akarod elengedni, változtass ezen!

Skorpió (Október 24. – November 22.)

Aggodalmaskodó szerelmes vagy, és folyton azon jár a fejed, vajon játszmázik-e veled a párod. Sajnos ez annyira összezavarja a gondolataidat, hogy folyton rossz döntéseket hozol. Nemhogy szorosabban magadhoz láncolod őt, egyre messzebb taszítod magadtól. Arra gondolsz, hogy megcsal téged, és így nem is tudod igazán élvezni a szerelmet.
Jótanács: keresd magadban, hogy miért vagy különleges, és engedd el a féltékenységet! Tanuld meg élvezni a boldogságotokat.

Halak (Február 20. – Március 20.)

Könnyen esel szerelembe, és időnként nem a megfelelő partnert választod. Ha valaki megtetszik, azonnal akarod őt, élvezni akarod az életet vele. De ha nem ismered meg őt valójában, te is megsérülhetsz! Sőt a rossz választások miatt elveszted az igaz szerelembe vetett hited, és az önértékelésed is egyre rosszabbul áll.
Jótanács: ne rohanj egyik kapcsolatból a másikba. Hagyj időt, hogy az a valaki találjon rád, akivel igazán boldog leszel.

(via relrules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top