nlc.hu
Horoszkóp

Pozitív megerősítések a sikerért

10 pozitív megerősítés, amitől sikeres lesz az életed

A pozitív megerősítések segíthetnek a céljaink elérésében, segítségükkel leküzdhetjük korlátozó hiedelmeinket.

A siker valójában az elménk játéka, nagy részben azon múlik, hogyan látjuk a fejünkben saját magunkat. A pozitív megerősítések, más néven affirmációk segíthetnek abban, hogy átprogramozzuk a magunkról alkotott korlátozó hiedelmeinket és végre a jól megérdemelt siker felé induljunk el. Ugyanis gyakran csak az áll az utunkban, amit belénk sulykoltak az évek során, ám ezeket eltörölhetjük, ha rendszeresen küldünk pozitív üzeneteket a tudatalattinknak. A megerősítésekkel magunkhoz hívhatjuk az élet minden területén a sikereket.

10 pozitív megerősítés a sikerért

1. A testem egészséges, az elmém ragyogó, a lelkem nyugodt

Ha negatív gondolatok, érzések töltik meg agyunkat, akkor a lélek és a test is szenvedni fog. A fenti megerősítésekkel engedélyt adunk arra, hogy könnyedén győzzük le a napi nehézségeket is.

2. Hiszek abban, hogy bármire képes vagyok

Mindennap el kell mondani magunknak ezt, ha változtatni szeretnénk az életünkön. Ez a megerősítés segít az elménkben megalapozni a hitet a saját képességeinkben és kitartásunkban.

3. Minden, ami most történik, a javamra válik

Nincsenek véletlenek, nem vagyunk a körülmények áldozatai, ezzel a pozitív megerősítéssel visszavesszük az életünk felett az irányítást. Minden okkal történik és ki fog derülni, miért kellett átélnünk ahhoz, hogy hosszú távon a javunkat szolgálja.

4. Én irányítok, én döntöm el, mit fogadok be az életembe

A pozitív megerősítéseket érdemes reggel, még félálomban elismételni magunknak, hiszen minden nap egy új kezdetet kínál. Ezzel az affirmációval megragadhatjuk már ébredéskor az irányítást és sokkal tudatosabban hozhatjuk a döntéseket a siker érdekében.

Fiatal nő kinéz az ablakon

A pozitív megerősítések segítenek (Kép: Getty Images)

5. Megbocsátok azoknak, akik ártottak nekem, és elengedem őket

A megbocsátás nem feltétlenül jelenti azt, hogy elfelejtjük, mit tett velünk a másik, csak békét kötünk magunkban vele és befogadjuk a tapasztalatot, amit hozott magával. A megbocsátásban erő lakik, ezzel mozdulhatunk előre, így függetleníthetjük magunkat attól, mit gondolnak rólunk mások.

6. Határtalan képességgel rendelkezem a kihívások leküzdéséhez

Nincsenek határaink, csak saját magunkat korlátoztuk eddig, amit fel lehet oldani az affirmációk erejével. Milyen életet szeretnénk? Mi akadályoz meg benne? Milyen korlátokat állítunk magunk elé?

7. Ma elhagyom a régi szokásaimat, és új, pozitív szokásokat veszek fel

A múlt nem kell, hogy meghatározza a jövőnket. Ha most nehéz időket élünk, tudnunk kell, hogy ez is el fog múlni és csak egy rövid szakasz az életünkben. A régi szokásainkhoz nem kell ragaszkodnunk, mert azok csak benntartanak a mostani állapotunkban. Engedjük be az újat az életünkbe, hadd áramoljon az energia a siker érdekében.

8. Nagy eredményekre vagyok képes

Az egyik legerősebb affirmáció a siker érdekében, ha mindennap elmondjuk magunknak, hogy elérhetjük mindazt, amiről álmodunk. A vágyainkra kell koncentrálni, magunk előtt megjeleníteni, amit el szeretnénk érni és átérezni minden részletét a víziónak. Ha hiszünk abban, amit a fenti pozitív megerősítés állít, előbb-utóbb valóban elérkeznek majd azok az eredmények, amikre áhítozunk.

9. Tele vagyok energiával és túláradó örömmel

Az öröm és energia belülről fakad, nem a külső körülményeken vagy más embereken múlik. Legyen a reggeli rutin része az, hogy felkeléskor elmondjuk ezt az affirmációt, emlékeztetve magunkat arra, hogy képesek vagyunk pozitív energiát teremteni az életünkben, akkor is, ha nem ideálisak a körülményeink.

10. Szeretem és elfogadom magam annak, aki vagyok

Az önszeretet a legtisztább és legmagasabb formája minden szeretetnek. Amikor szeretjük magunkat, akkor nem okoz nehézséget az, hogy tisztelettel és elfogadással forduljunk önmagunk és mások felé. Új megvilágításba helyezzük minden cselekedetünket, ha a kiindulópontunk az önszeretet és önelfogadás, ezzel indulhatunk el nyílegyenesen a siker felé.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top