nlc.hu
Horoszkóp

Még a kritikus Szűz is megtanulhatja elfogadni magát

3 kételkedő csillagjegy az önelfogadás útjára lépett

Az elfogadás, a szeretet magunkkal szemben sokszor jóval nehezebb, mint bárki más iránt. Vannak, akiknek mindenki másnál keményebb feladat ez, mégis sikerrel lépnek az útra.

Három csillagjegynek mindig is nehezen ment, hogy elfogadja önmagát. A Rák önbizalma híresen a padló alatt van, a Szűz tökéletesnek próbálja magát mutatni, de belül retteg a saját hibáitól, a kettős Ikrek jegy pedig próbálja megtalálni: vajon melyik az igazi énje?

nő tükörrel

Fotó: Unsplash

Rák (június 22. – július 22.)

Önbecsülésed hol szárnyal, hol a föld közepe felé rohan, de soha nem érezted úgy folyamatosan, hogy minden rendben van vele. Most végre sikerült elindulnod egy nagyon jó irányba: próbálj megmaradni ennél, hogy csak a pozitív tulajdonságaidra, az elért eredményeidre koncentrálsz.
Szeresd magad feltételek nélkül, s ne várd meg, míg valamilyen kedvező esemény történik az életedben. Tanuld meg szeretni az életet s azt, aki te vagy!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Amilyen kritikus tudsz lenni másokkal, el sem hiszik, hogy magadra százszor ennyire kritikusan tekintesz. Most már rájöttél, hogy a negatív gondolatokkal csak ártasz magadnak, meg kell érezned, hogy ha elhagyod őket, miként haladsz sikerrel előre.
Fejezd be a folyamatos önkritikát, hogy semmi sem elég jó neked! Tanuld meg elfogadni magad olyannak, amilyen vagy, hogy minden nehézség nélkül megtaláld a helyes útirányt.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Folyamatosan feszültségben élsz, a jövő jár a fejedben, a jelennel nem törődsz. Egymásnak teljesen ellentmondó dolgok foglalkoztatnak, teljesen kétpólusúvá vált az életed. De rájöttél, hogy a kettő közt helyezkedik el a valóság, hogy mit akarsz, és ki vagy valójában.
Szánj arra időt, hogy milyen úton éred el a célokat. Szabadulj meg a nyomasztó érzésektől! Kizárólag a pozitív és hasznos dolgokra gondolj, űzd el a negatív érzéseket!

(via TheTalko)

Ezt olvastad már?

Megérdemled a szeretetet

Ez is érdekelhet boldog nő mezőn Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top