nlc.hu
Horoszkóp

A Halak számára a nagy befejezések éve az idei

Ez a víz jegyűek küldetése 2022-re

Még messzinek tűnik az év vége, pedig az idő repül. Ha te is egyike vagy a három víz elemű csillagjegynek, segítünk kitűzni a céljaidat.

Minden évnek lesz számodra egy fő küldetése, ami segíti megalapozni az életedet. Sokszor ezt csak utólag veszed észre, amikor összegezted az elmúlt 365 napot. Bár a szilveszter, majd a január eleje a legfőbb időszaka a nagy következtetéseknek, ne aggódj! Még most sem késő feleszmélni, és belevágni abba, ami egy jobb jövő felé visz.

boldog nő vízben

Fotó: Unsplash

Rák: az öntudatosság éve

Mindennél fontosabb volt számodra, hogy jóban legyél mindenkivel, így rengeteg lenyelt béka után ideje a sarkadra állni. A harmónia és béke szép dolog, de minden félnek vannak igényei. Most vedd előre a saját igényeidet, és tartsd távol magad azoktól, akik kihasználnak, bántanak, vagy mérgezik az életedet. Hozzon a tavasz változást, kezdd a nagytakarítást emberi kapcsolatokkal!

Skorpió: az elengedés éve

Sok olyan dologhoz ragaszkodsz az életedben, amik csak hátráltatnak. Ezek közül a legmakacsabbak a meggyőződéseid, a véleményed. Az idei feladatod az, hogy nézd más szemmel a világot! Végül a te életed fog megváltozni, és mások véleménye rólad. Hozd előtérbe az elfogadó, mókás, játékos és könnyed énedet. Öröm és ragyogás kíséri az utadat, csodás élmények várnak rád.

Halak: a befejezések éve

Nehéz időszak áll mögötted, az elmúlt években elhagyott a hited, a kreativitásod is megkopott. Most mindez megerősödve tér vissza az életedbe, és végre a végére érhetsz sok megkezdett tervnek! Lesz olyan is, amit fel kell adnod, de ne aggódj: aminek az elmúlás volt a sorsa, az csupán a helyére kerül. Tanulj mindenből, és tegyél egy kicsivel több energiát mindenbe, ami befejezésre vár.

(via Awareness Act

Ez is érdekelhet ölelkező barátnők Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top