nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp 2022. február 28

Heti horoszkóp 2022. február 28. – március 6. – Keressük együtt a közös hangot!

Ez egy vízválasztó hét lesz. 7 nap alatt az újholdon kívül 9 bolygóegyüttállás lesz az égen, ami azt szimbolizálja, hogy van lehetőség az egyetértésre a heti horoszkóp ajánlása szerint. Ez kizárólag akkor sikerülhet, ha együtt keressük a közös hangot…

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Hiába lesz szerdán újhold, téged ez nem hoz lázba. Sőt olyan érzésed lesz, hogy kicsúsznak a dolgok a kezedből. Ne aggódj! Nem maradsz le semmiről. Olykor engedned kell magad az eseményekkel sodródni. A Halakban együtt álló bolygók pont ezt „tanítják” neked: szerdán Nap-Hold és Hold-Jupiter, csütörtökön Hold-Neptunusz, szombaton Nap-Jupiter. Ezzel párhuzamosan nem szabad elhanyagolnod a munkádat. A főnököddel igyekezz együttműködni! Hétvégén pedig szellőztesd ki a fejedet és tüdődet kinn, a szabadban!

BIKA – heti horoszkóp

Az állad le fog esni a csodálkozástól, hogy egy héten belül mennyi minden a helyére kerülhet. Csupa számodra fontos ember és téma találja meg veled a közös hangot. Három nagy kérdés kezd kitisztulni: továbbképzés, karrier és szövetségesek. Az elsővel a jövődet alapozhatod meg. A másodiknál kihívásnak éled meg, hogy valaki nagyobb szeletet akar a közös munka gyümölcséből. A harmadiknál figyelj, és hamar kiderül, kire számíthatsz. A hétvégéd akkor lesz szuper, ha barátokkal vidám programot csináltok együtt.

IKREK – heti horoszkóp

Március szabályosan berobban: a te életedben hatalmas változásokat jósolnak a bolygók. Nagyszerű folyamatok érnek be. Ezeket már korábban megalapoztad. És most kezded látni az értelmüket. Téged nem frusztrál, hogy párhuzamosan több ügyed is folyamatban van. Rögtön hét elején: hétfőn, kedden és szerdán is lesznek bolygó együttállások a Vízöntőben, ami inspirál téged. Közben a szerdai újhold újításra sarkall téged. Mindezt ki kell ventilálnod magadból hétvégén, ha nem akarsz lerobbanni. Szóval mozdulj ki!

RÁK – heti horoszkóp

Muszáj a kedvező dolgokra fókuszálnod, ha nem akarod, hogy a pánik eluralkodjon rajtad. Kedvezően hatnak rád a Halakban együtt álló bolygók: szerdán Nap-Hold és Hold-Jupiter, csütörtökön Hold-Neptunusz, szombaton Nap-Jupiter. Ezek mind „megsimogatják” a lelkedet, és azt „súgják” a füledbe, hogy minden rendben. Keresd meg, vedd észre, hogy mennyi mindenért lehetsz hálás! Ezzel szabályosan felemeled a rezgésszintedet. Így már mosolyogva mehetsz bele a hétvégébe, ami izgalmas és új ötletekkel lep meg…

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Fontos emberekkel fogsz találkozni ezen a héten. Rengeteg bolygóegyüttállás lesz az égen: hétfőn Hold-Merkúr, kedden Hold-Szaturnusz, szerdán Merkúr-Szaturnusz, vasárnap Vénusz-Mars. Ez mind azt szimbolizálja, hogy meg tudod találni a közös hangot azokkal, akikkel dolgod van. Persze ez csak akkor fog sikerülni, ha mindketten együtt akartok működni. Közben a többi bolygó búcsúzást jelez: valakitől vagy valamitől el kell válnod. A hétvégéd szóljon a szerelemről, vagy a szerelem megtalálásáról!

férfi nő pár kézenfogva

Kézenfogva (Fotó: Unsplash)

SZŰZ – heti horoszkóp

Nem tudsz lelkesedni, amikor túl sok új emberhez kell alkalmazkodnod. Ezen a héten számtalan ilyen kihívás elé állít az élet. Az égen bolygóegyüttállások mutatják ezt: szerdán Nap-Hold és Hold-Jupiter, csütörtökön Hold-Neptunusz, szombaton Nap-Jupiter. Akkor jársz a legjobban, ha ítélkezés nélkül, nyitottan és kíváncsian figyeled a másik felet. Semmiképp se hasonlíts senkit a régi ismerőseidhez! Ebben az esetben új szemmel láthatod a másikat. Március első hétvégéjén válassz aktív pihenést!

MÉRLEG – heti horoszkóp

Panaszkodhatnál, hogy egyszerre hány helyen kell helytállnod. De minek tennéd? Könnyebb lesz? Vagy a sajnálkozó tekintetek segítenek megoldani bármit? Ennek tisztázása után örülj, mert egy csomó bolygóegyüttállás pont a te malmodra hajtja a vizet: hétfőn Hold-Merkúr, kedden Hold-Szaturnusz, szerdán Merkúr-Szaturnusz, vasárnap Vénusz-Mars. Szóval tényleg nem lesz okod panaszra. A vállalkozókedved is visszatér. A hétvégéd izgalmas, izgató, szerelmes eseményektől lesz pezsgő. Élvezd! Megérdemled.

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Mindenkinek, így neked is lehetne okod aggódni. Kérdés, hogy utánozod a többieket, vagy hallgatsz az örök optimista énedre. Utóbbiban segít neked a szerdai újhold újító ereje. És ezenkívül még 3 bolygóegyüttállás: szerdán Hold-Jupiter, csütörtökön Hold-Neptunusz, szombaton Nap-Jupiter. Ezzel párhuzamosan családon belül nagyon számítanak rád. Ne bújj ki, ne halogasd tovább! A vasárnapi Vénusz-Mars együttállás is ezt jelzi. Ha nem megy egyedül, akkor kérj segítséget! Szívesen veled tart valaki.

Sok kéz együtt

Együtt (Fotó: Pixabay)

NYILAS – heti horoszkóp

Bolygód, a Jupiter főszereplővé lép elő ezen a héten. Szerdán a Holddal, szombaton a Nappal áll együtt. Ezek azt jelentik, hogy itt az ideje tisztáznod magadban, hogy mi felé mész. Emlékezz az újévi terveidre és fogadalmaidra! Ebből az évből eltelt két hónap. Hol tartasz a megvalósítással? Ezek a kérdések frusztrálhatnak. Pont azért, hogy nézz szembe a tényekkel. A szerdai újhold segít új szemmel ránézni a kínos témákra. Hétvégén elemedben leszel. Kirobbanóan sok energiád lesz, amit le kell vezetned…

BAK – heti horoszkóp

Napok, sőt lehet, hogy hetek óta érzed, hogy valamin változtatnod kell. Igazad van: nem mehetnek tovább a dolgok így. Drasztikus lépésre szánhatod el magad. Ezt jelzi csütörtökön egy dupla bolygóegyüttállás: Mars-Plútó, Vénusz-Plútó. Mielőtt cselekszel, kimondod, megteszed, még egyszer számolj a következményekkel! Úgy tűnik, visszafordíthatatlan folyamatokat indítasz el. Ha vannak benned kétségek, akkor beszélj valakivel! Március első hétvégéje családi körben lenne a legjobb. Látogasd meg őket!

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Több bolygó együttállás lesz a Vízöntőben: hétfőn Hold-Merkúr, kedden Hold-Szaturnusz, szerdán Merkúr-Szaturnusz, vasárnap Vénusz-Mars. Ezek mind neked kedveznek. Most könnyebben megtalálod a közös hangot másokkal. Persze csak akkor, ha kicsit engedsz, és nyitottabbá válsz a másik megoldására. Ez hétfőn és vasárnap nem lesz könnyű a bolygók szerint. Vagyis valamikor hét közben kellene megkeresni a közös nevezőt. A hétvégéd eszméletlen színesnek ígérkezik. Vagyis számtalan élmény vár rád számtalan formában…

HALAK – heti horoszkóp

Ez egy vízválasztó hét lesz a számodra. Nem csak a szerdai Halak újhold miatt. Hanem további 3 bolygó együttállás miatt is: szerdán Hold-Jupiter, csütörtökön Hold-Neptunusz, szombaton Nap-Jupiter. Fantasztikusan fog működni az intuíciód. Ha használod, akkor a megérzésed jó felé vezet. Persze csak akkor, ha be mered vállalni. A józan ész, a ráció sokszor közbeszól. Nem is baj, mert nem egymás ellen, hanem együtt tudnak neked segíteni. Hétvégén ne a pénzt számold! Inkább kapcsolódj ki, kapcsolj ki!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top