nlc.hu
Horoszkóp

4 kristály, ami az angyalokhoz vezet

Ezekkel a kristályokkal magadhoz szólítod az angyalokat

Ismerd meg azt a három kristályt, aminek a rezgéseivel könnyedén kapcsolódhatsz az őrangyalodhoz, hogy megkapj az angyali világtól minden szükséges támogatást.

Az angyalok mindig körülöttünk vannak, készek segíteni és vezetni minket. Persze időnként fel kell hívni a figyelmüket, és szólítani őket, hogy mielőbb segítségünkre siessenek. Inspirációt, útmutatást és támogatást adnak nekünk, és megvédenek minket a negatív energiáktól.
Ezeknek a kristályoknak a rezgései könnyen elérik az angyalokat, így anélkül is rád hangolódnak, hogy kérned kéne őket – egy finom, folytonos köteléket biztosítanak, aminek puszta megléte jó érzést, biztonságot ad. 

nő angyalszárnyakkal

Fotó: Unsplash

Celesztit: kapcsolódj az őrangyalodhoz

A kristály tiszta energiája és az őrangyalod jelenléte oldja a stresszt és a szorongást. Segít átalakítani a negatív, nem kívánt érzelmeket és ragaszkodást, békét és derűt hozva. Az őrangyalod inspirál, hogyan alakítsd át ezeket az érzelmeket tiszta szeretetté, örömmé és együttérzéssé.

  • Meditálj nyers celesztit kristályokkal, hogy az angyalokra hangolódj.
  • Viselj belőle készült ékszert, így mindig követni tud.
  • Készíts oltárt, vagy szent teret, és helyezd el rajta a kristályt.
  • Hordd mindig magadnál, ha úgy érzed, a negatív érzelmeid túlsúlyban vannak.

Zöld prehnit: a szeretet áramlásához

Gyengéd, tápláló energiája megnyitja a szívcsakrát, harmonizálja az érzelmeidet. Csillapítja a heves érzelmeket, szintén segít a negatív érzelmek elengedésében, átalakításában. Rafael arkangyalhoz enged közvetlen kapcsolódást, aki a szeretet energiájával gyógyít. Ez a kristály azoknak is elengedhetetlen, akik energiával vagy érintéssel gyógyítanak.

  • Helyezd el a hálószobád, ágyad, vagy meditációs tered négy sarkában.
  • Relaxálj, vagy meditálj a testedre helyezett kristályokkal, vagy ha egy van, a szíved közelébe.
  • Amikor érzelmi blokkot, nagy feszültséget tapasztalsz, akkor is tedd a szívcsakra közelébe, és kérd az őrangyalodat, ragyogjon be a szeretet fényével. 
  • Ékszerként hordd a nyakadba, a kő lógjon le a szíved tájékára.

Szelenit: a tisztánlátás erejéhez

Aktiválja a koronacsakrádat, hogy minél közvetlenebbül kapcsolódj az angyali birodalomhoz. Magas rezgése megtisztítja az aurádat, védelmez, és lehetővé teszi, hogy minél tisztábban láss helyed, célod az életben, sorsod alakulását. A szelenitet használhatod a többi angyali kristály tisztítására, felerősítésére.

  • Tedd a kristályaidat szelenittálba, vagy egy textilzsákba, több szelenit közé.
  • Meditál a tenyereidben tartott szelenit marokkövekkel.
  • Tedd a párnád alá, vagy az éjjeliszekrényedre, így álmaidban üzenhetnek az angyalok.
  • A gyerekszobában is használhatod – lógasd fel, tértisztító, védelmező hatású.

(via angelscrystals)

Ez is érdekelhet gondolkodó nő Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top