nlc.hu
Horoszkóp

Bocsásd meg a múltbéli hibáidat, kedves Skorpió!

Tanácsok 4 csillagjegynek, hogy valóban szerethessék önmagukat

Mennyire szereted önmagad? Talán soha nem is gondoltál még erre. Pedig ahhoz, hogy igazán boldog legyél, először meg kell találnod magadban az örömöt.

Megint hibáztatod magad, megint szidod magad – automatikusan, minden apróság miatt. Sajnos ez sokkal súlyosabb károkat is okozhat, mint gondolnál: beépül a tudatodba, hogy ne a jót lásd magadban, és önelfogadás helyett egyre gyengébbnek, értéktelenebbnek látod magad. Kezdd el a változást még ma!

nő napraforgóval

Fotó: Unsplash

Ikrek (május 21. – június 21.)

Hajlamos vagy a jövő problémáin szorongani, így nem figyelsz a jelenre. Mit fogsz vajon elrontani? Kérdezed magadtól, közben a mában elvétesz valamit. Ugyanígy marcangolod magad múltbéli hibák miatt is.
Jótanács: Válts nézőpontot! Ragadd meg a pozitív gondolatokat, nézd azt, mit csinálsz jót. Ne ragadj meg a múltban, ne szorongj a jövőn, így a mában érsz el eredményeket.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A gyerekkorodban keresed a hibáid okát, ahelyett, hogy változtatnál rajtuk. El kell fogadnod, hogy nem lehetsz tökéletes, és minden korábbi vétséged hozzád tartozik. De azóta megváltoztál, fejlődni akarsz, ez a legfontosabb.
Jótanács: Bocsáss meg magadnak a hibákat, és keresd meg, miként tudod a mában kijavítani bármelyiket. Érezd át a változás sikerét!

Bak (december 22. – január 19.)

Másokhoz is szigorú vagy, de magadhoz rendkívüli módon. Az hatna igazán pozitívan az életedre, ha több örömöt engednél be: ott vannak körülötted ezek a pillanatok, de adj időt, teremts alkalmat hozzá.
Jótanács: Szánj időt arra is, amit szeretsz, ne csak arra, ami hasznos és muszáj. Engedd be a derűt a mindennapjaidba, nevess, szeress, lazíts.

Halak (február 19. – március 20.)

Gyakran vizslatod önmagad, külsőleg-belsőleg. Nem találod magad elég szépnek, jónak, és minden egyes megjegyzés, ami a külsődet illeti, a szívedig hatol: sokan nem képesek elfogadni, ha valaki kilóg a sorból.
Jótanács: Szeresd a tested minden apró porcikáját, egyetlen vagy és megismételhetetlen. Dicsérd meg magad, amiért különleges megjelenést mersz vállalni a világ előtt.

(via YourTango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top