Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek feltétel nélkül szeretnek

Ezek a csillagjegyek feltételek nélkül szeretnek. Igazán boldog lehetsz, ha közéjük tartozik a párod. Persze, ő is szerencsésnek érezheti magát, ha te születtél valamelyik jegyben. A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Ezekkel a csillagjegyekkel különleges randiban lehet részed. Ők ugyanis önmagukat adják, s a párkapcsolatban is a tőlük telhető legtöbbet teszik, gyakran önzetlenül és különösebb elvárások nélkül. Nagyszerű partnerre találsz bennük, ha ilyen típusú párkapcsolatra vágysz. Persze, azért számukra is fontos egy-két alapvető dolog a kapcsolatban. A horoszkópból fény derül minden fontos részletre.

A Bika mindent megtesz a szerelemért

Amikor a Bika fülig szerelmes lesz, valóban mindent meg akar tenni a párjáért, csak hogy boldognak láthassa őt. Nemcsak a viselkedése, a gondolkodása változik meg, amikor komoly és romantikus párkapcsolatot alakít valakivel, de azt ő valóban örökké tartónak is hiszi. Annak ellenére, hogy a Bika meglehetősen makacs típus, a hűségét, a kitartását nem lehet megkérdőjelezni. Amikor elkötelezi magát a társa mellett, feltételek nélkül szeret. Akkor is nagyon mélyen érez, és támogatja a szerelmét, amikor a kapcsolatban nem igazán könnyű.

Ezek a csillagjegyek feltétel nélkül szeretik a párjukat (fotó: Pixabay)

A Rák feltételek nélkül szereti a párját

A szerelmes Rák hajlamos lehet mindent a párja mögé rendelni. Óriási szíve van, nagyon mélyek és tartósak az érzelmei, gondoskodó, segítőkész típus. Tény és való, mindent megtesz a társáért. Igazi otthonülő típus, akinek a család, a szerelem a legfontosabb az életében. Gyakran épp abban hibázik, hogy már a párkapcsolat kezdetén családtagként kezeli a párját, amitől sokan megrettennek. Nagyon hűséges és odaadó csillagjegy, feltételek nélkül szereti és fogadja el a másikat. Neki épp ez okozza a legnagyobb örömet, hogy adhat és érezhet.

A Nyilas nagyon tud szeretni

Annak ellenére, hogy a Nyilas nem könnyen kötelezi el magát, ha megteszi, feltételek nélkül és teljes szívvel szereti a párját. Optimista és nagyon nyitott típus, s amikor fülig szerelmes lesz, szívét-lelkét adja a párjának. Hajlamos lehet az óvatlanságra, gyakran nem kellően körültekintő, ezért előfordulhat, hogy megégeti magát. Ugyanakkor párkapcsolatában is vágyik a függetlenségre, a szabadságra, amit persze ő is megad a társának. Nem haragtartó, inkább feltételek nélkül szeret, de ugyanezt várja természetesen a másiktól is.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top