nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2022. március 2

Heti holdhoroszkóp 2022. március 2–8. – Segíts, ahogy tudsz!

A március 2-i újhold a Jupiterrel együtt állva empatikussá és szolidárissá tesz mindenkit, így téged is. Segíts úgy, ahogy tudsz: cselekedj, vagy legalább imádkozz! A holdhoroszkóp szerint minden számít. Minden jó szándék, minden fohász, minden apró mécses.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

Szerencsekövek

Fotó: Pixabay 

SZERDA – március 2.: Újhold napján érdemes új szokásokat felvenned és/vagy valamiben újítanod. Figyelj: fodrászati tilalom van ma! A Halak Hold miatt a legjobb, ha ma meditálsz, és talpmasszőrhöz mész. A vizes jegyben járó Hold aktuálissá teszi a locsolást, mosást és a madáritatók feltöltését. (Az újholdról részletesen lejjebb.)

CSÜTÖRTÖK – március 3.: Még ma is a vizes Halakban jár a Hold. Vagyis ma is aktuális a locsolás, mosás és a madáritatók feltöltése. A tegnapi újhold után ma már nő a Hold, ami pl. a vitaminok és ásványi anyagok bevitelére és beépítésére kitűnő. Most oldott, kolloid formában.

PÉNTEK – március 4.: Hajnalban a Kosba lépő Hold aktívvá tesz téged. Fizikailag, szellemileg és érzelmileg is gyors leszel. Ebből vita adódhat, mert a gyorsaság gyakran jár együtt meggondolatlansággal. Tudj róla, hogy ma fogászati tilalom van érvényben! Jobb, ha nem most mész fogorvoshoz. Viszont érdemes sütnöd. Garantált a siker.

SZOMBAT – március 5.: Továbbra is a Kosban jár a Hold. Tehát nem maradtál le semmiről, amire tegnap nem jutott időd. Válassz olyan kihívást, amit gyorsan meg lehet oldani! A hosszabb ügyekhez ma nem lesz türelmed. A mai napra is érvényes a fogászati tilalom. Ellenben süthetsz valami finomat. A növő Hold ereje megnöveli a méretét.

VASÁRNAP – március 6.: Reggel a Hold átlép a nyugodt Bikába, ami lelassít téged. Vigyázz, mert ez lelassítja az anyagcserédet is! Vagyis hízásra hajlamosít. Kerüld a cukros, zsíros, nehéz ételeket! Válassz inkább gyümölcsös, könnyű desszertet! Nem kell mindent megtagadnod magadtól. Csupán annyi a dolgod, hogy természetes módon elégítsd ki a gourmand énedet!

HÉTFŐ – március 7.: Hétfő ellenére ma a Bikában járó Hold szerint kényeztetésre vágysz. Adhatsz ötletet valakinek. De ha kellemetlennek vagy izzadságszagúnak érzed, akkor kényeztesd magadat! Menj masszőrhöz, kozmetikushoz, szaunába! Tedd fel a kérdést, hogy mi esne a legjobban! Az sem ártana, ha te kényeztetnél másokat pl. finom falatokkal, egyéb kedvességgel.

KEDD – március 8.: Nőnapon a nőiességet ünnepelheted. A Bika Hold a Vénusz uralma alatt pont erről szól. Szépítkezz! Ápold a bőrödet finom, természetes pakolásokkal! Ezeket készítheted saját kezűleg. A növő Hold segíti a hatóanyagok beépülését. De nemcsak magadat, hanem az otthonodat is szépítheted. Garantáltan élvezni fogod.

Tőzike virág

Tőzike (Fotó: Pixabay)

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2022. 03. 02-08.

Heti holdhoroszkóp tábla 2022. 03. 02-08.

Empatikus újhold

Március 2-án 18:36-kor újhold lesz, ami felerősíti mindenkiben, benned is az empátiát. Tovább fokozza a hatást Jupiter, ami az újholddal együtt áll.

A Halak jelében az újhold együttérzést és szolidaritást hoz neked. Nem kérdés, hogy segítesz, ha tudsz. Vagy cselekedve, vagy imádkozva. Ebben profi vagy, ha a Halak jelében születtél. Amennyiben elképzeled, látod a lelki szemeid előtt a vágyott világodat, az felér a „teremtéssel”. A megvalósulás, maga a manifesztáció pont annyira gyors, mint amennyire hiszel benne.

Újhold napján tanácsos halványzöld gyertyát gyújtanod, és megfogalmaznod, hogy mit akarsz megújítani. Az, amit most indítasz el, kihajt. A friss hajtás színe a halványzöld. Ezért kell halványzöld gyertyát gyújtanod.

Zöld gyertya ég

Gyújts zöld gyertyát! (Fotó: Pixabay)

Halak szülöttként ma, a születésnapod közelében a legfontosabb feladatod egy pillanatra megállni, és kitalálni, hogy miben aktuális a megújulás. Az újhold segíteni fog neked. Egész évben most érezheted a legintenzívebben, hogy az újhold milyen jótékony.
Ha a Rák, vagy a Skorpió jegyében születtél, akkor is élvezheted az újhold üdvös hatását.
Természetesen nem maradsz le semmi jóról akkor sem, ha más jegyben születtél. Az újhold szerdán este lesz. Egész nap vagy másnap is meggyújthatod a gyertyát, és kívánhatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top