nlc.hu
Horoszkóp

Az Oroszlán kiégett a folytonos randizásban

Ezek a csillagjegyek inkább szinglik maradnak

Rügyeznek a fák, érkezik a tavasz, és még a Valentin-nap romantikája sem múlt el nyomtalan: de ők inkább egyedül maradnak.

A téli időszak a befelé fordulás, magunkra figyelés időszaka volt, a legtöbben repesve várják, hogy belevessék magukat a tavaszi nyüzsgésbe. Ahol végre napfény éri az arcunkat, és a párkeresők is bizakodva kutakodnak a teraszok, klubok forgatagában: vajon ma megismerem az igazit?
Nem mindenki ilyen lelkes, ha az egyedülálló állapotáról van szó, ők köszönik szépen, de maradnak inkább a fenekükön – elengedik a szerelem üldözését. Vajon miért döntöttek így?

nő autóban

Járd te is a magad útját, amíg nem társul az igazi! / Fotó: Unsplash

Kos: minden elérhető, a megfelelő időben

Most is élvezi az életet, főleg, hogy a munkában sikert sikerre halmoz. Észrevette, hogy a társkeresésbe ölt energiáját bőven fordíthatja másra is. Soha nem volt még ilyen elégedett a karrierjével, az életterével, önmagával. Amit ebből megtanult, hogy az élet minden területén el lehet érni a boldogságot és nyugalmat, ha nem erőlteti. Most inkább félreteszi a társkeresést.
Amit tanulhatsz tőle: először találd meg egyedül a harmóniát, a teljességet. Várd meg, amíg valaki felbukkan, és azt is várd ki, hogy hozzáad-e az életedhez.

Oroszlán: a folytonos készenlétet kiéget

Szörnyen kiégett a folytonos keresésben. Randevúk, száz üzenet-szál a társkereső oldalakon, észben tartani, ki, kicsoda, és valójában tetszik-e. Már rég nem róla szólt az egész, és ezek a miniatűr románcok semmit nem adnak az önértékeléséhez, a lelkéhez, csak elvesznek inkább. Most határozottan elutasít minden nyomulót, és magával, a szeretteivel foglalkozik.
Amit tanulhatsz tőle: néha hátra kell lépnünk egy helyzetből, mert ha túl sok zavaró érzelem van jelen, nem tudsz tiszta fejjel és szívvel dönteni.

Nyilas: ismét könnyedén veszi az életet

Teljesen más emberként viselkedett, ahogy tudatosan, következetesen párt keresett. Rá kellett döbbennie, hogy ez nem ő, ez nem egy cél, hogy ad magának valamennyi időt: márpedig hó végére szerelmes leszek! Ez nem tervezhető, nem számítható ki. Visszatér a könnyed, kissé nemtörődöm életéhez, és élvezi, ami megadatik. A derű, vidámság többet ér, mint hogy valaki legyen a közelben, aki nem is túl fontos.
Amit tanulhatsz tőle: soha ne akarj valaki más lenni azért, hogy valakit ezzel magad mellé szegezz. Ha már a kapcsolat elején nem viselkedsz természetesen, az a későbbiekben még több problémát okoz.

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top