nlc.hu
Horoszkóp

A legkreatívabb barátod lehet a Halak

6 hobbi, amit a Halak szívesen csinál majd veled együtt

Érzelmes, ábrándozó, fantáziadús és nagyon szerethető. Ilyen a Halak, és ha a személyiségéhez passzoló időtöltést keresel magatoknak, valami megnyugtató de kreatív hobbit kell keresned.

Bizonyára ismered már őt annyira, hogy tudod: a Halak csillagjegyűekkel (február 19. – március 20.) óvatosan kell bánni, ha programot szervezel. Ugyanis hajlamos annyira a saját világába fordulni, vagy egyszerűen egyik pillanatról a másikra dönteni, hogy nem ér oda a megbeszélt helyre és időpontra. Természetesen más a helyzet, ha nagyon felvillanyoztad egy lehetőséggel. Ne is árulj el neki minden részletet, hadd izguljon még jobban!

fényképező nő pitypangok közt

Fotó: Unsplash

1. Zene: csináld vagy hallgasd vele

Bármikor meglepheted a kedvenc előadóinak koncertjegyével, vagy ha szereti a komolyzenét, akkor egy bérlettel. De akár felnőttként is belevághattok egy hangszeren való játék megtanulásába, sőt még egyszerűbb lehetőségek is vannak. Hangtálakkal, zenekészítő programokkal a teljesen amatőrök is szuperül elszórakoznak, ő pedig még az érzelmeit is képes lesz kifejezni a muzsika hangján.

2. Fessétek színesre a világot

Egy élményfestő tanfolyamra elvihetitek magatokkal az összes barátot, még lehet, hogy az idei szülinapja is belefér! A profi segítők olyan technikákat és eszközöket nyújtanak, hogy tényleg mindenki élvezni fogja – a Halaknak pedig lehet, egy új karrier van kilátásban.

3. Fényképek az utókornak

Melyik baráti társaság nem imádja a régebbi fotókat böngészni? Ma már tele a mobil tárhelye csilliárd képpel, de éppen ezért jön jól, ha van egy jó szemű fotós a csapatban. A Halaknak ehhez is kiváló érzéke lehet, év végén pedig mekkora buli kiválogatni egy albumra valót?

4. Menő a saját paradicsom

Imádja a természetet, kertészkedést. Ha csak erkélynyi helye van, akkor is támogathatod a kezdeteket, de városban közösségi kertet bérelhettek, vidéken pedig saját kiskertje is lehet. Ha beérnek az első zöldségek és gyümölcsök, irtó büszke lesz, és a vázában is saját virágkompozíció várható tavasztól késő őszig.

5. Meditációs elvonulás a belső csendért

Nem mindenki képes ráérezni a meditáció ízére, de a Halaknak nem esik nehezére kapcsolódni önmagához, és kicsit visszavonulni a szeretteitől. A meditáció lenyugtatja vibráló elméjét és fantáziáját, és jó hatással van testre és lélekre is. Lehet, hogy annyira megkedveli, hogy hamarosan belevág egy komolyabb tanfolyamba, és nemsokára ő tartja a gyakorlást a szeretteinek.

(via PinkVilla)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top