nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2022. március 7–13. – Légy nyitott, engedd el a ragaszkodást!

A hosszú hétvége előtti hét eleje a nőnap jegyében, a hét második fele a hétvégi készülődés jegyében telik. Folyton valamin kattogsz. Fárasztó lehet mindez a heti horoszkóp szerint, ha görcsösen ragaszkodsz a saját elképzeléseidhez.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Hét elején hatékony lehetsz, ha előre átgondolod, megtervezed a napodat. Listát is írhatsz. Csak azért, hogy kipipálhasd azt, amivel végeztél. Így látványos és motiváló lesz az egész. A hét közepén titkot bíz rád valaki, vagy magadtól összerakod a dolgot. Bármelyik történik, maradj diszkrét, és ne áruld el, hogy te képben vagy! A hosszú hétvége első fele neked a családi összetartásról szól. Ne szégyelld, hogy fontos számodra a családod. Olyanok, amilyenek, de a te családod. Senki nem kritizálhatja őket.

BIKA – heti horoszkóp

Több lesz a segítő fényszög az égen a hét elején, mint az akadályozó. Ez azt jelenti, hogy az akadályokat képes vagy legyőzni, és elégedetten haladhatsz a munkáddal. Hét közepén jó híreket kapsz, amelyek a pénztárcádat érintik. Ennek örömére költekezni lenne kedved. Pedig okosabb lenne, ha nem szórnád a pénzt. Igaz, hogy a hosszú hétvégére többet kéne vásárolni. Azonban a mértékletesség takarékos most (is). A hosszú hétvégéd kirándulással, utazással indul. Akkor se ülj otthon, ha megteltek a szállodák!

Barka

Tavaszodik (Fotó: Pixabay)

IKREK – heti horoszkóp

Amilyen békésen kezdődik a heted, olyan nagyon felháborodhatsz a hét közepén. Nem jó hír, hogy bolygód, a Merkúr csütörtökön hajnalban belép a Halakba. Ugyanis ez neked nagy mennyiségű, feldolgozandó információt jelent. Vagyis rád ömlik egy csomó munka. Kétségbe eshetsz, hogy vajon ezzel hogyan végzel a hosszú hétvége előtt. Gondold át, hogy mi a legrosszabb, ami történhet! Max. befejezed a hosszú hétvége után. A hétvége a lazításról és a kikapcsolódásról szóljon! Rád fér, megérdemled. Ez nem kérdés…

RÁK – heti horoszkóp

Szeretnél hatékony lenni, hogy mindennel időben kész legyél. Millió ötleted, terved van a hosszú hétvégére. Egész héten csak erre tudsz gondolni. Közben ügyelj arra, hogy ne hibázz, mert akkor magadnak csinálsz pluszmunkát! Csütörtökön hajnalban a Merkúr jegyet vált. Innentől vigyázz, hogy ne beszélj, ne levelezz többet a szükségesnél! Nehogy elmenjen az értékes időd ilyesmivel! Pénteken reggel a Hold belép a Rákba, amitől egyszerre érzed magad feldobva és érzékenynek. Ez rányomja a bélyegét a hétvégédre…

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Sürgetnéd az időt, hogy legyen már hétvége, mert nagyon várod, hogy négy napig hátat fordíthass a munkának. Ettől még a hét elején nagy feladattal kell megküzdened. A bolygók szerint nem lesz segítséged, egyedül kell megküzdened a kihívással. A hét közepén a Merkúr veszteséget mutat. Szerencsére ez „csak” elméleti és nem anyagi veszteség. Jobban jársz, ha nem ragaszkodsz a saját elképzeléseidhez. Jogos, ha a hosszú hétvégén pihenni akarsz. A bolygók (Nap, Hold, Jupiter, Neptunusz) pont ebben támogatnak.

SZŰZ – heti horoszkóp

Meg fogsz lepődni, hogy milyen jó kedvvel veted bele magad a munkába a hét elején. Köszönhető ez a közelgő hosszú hétvégének és a keddi nőnapnak, ami remek hangulatban telik. Használd ezt a kiváló szériát arra, hogy pár nap alatt letudod a kötelező köröket! Utána teljesen átadhatod magad a hétvégi készülődésnek. Közben a Merkúr csütörtök hajnalban jegyet vált, és bőbeszédű emberekkel hoz össze. Nem sok türelmed lesz végighallgatni őket. A hosszú hétvégéd szentimentális, romantikus hangulatban indul…

MÉRLEG – heti horoszkóp

Osztasz és szorzol, hogy kijöjj a pénzedből. A hosszú hétvége fejtörést jelent, mert nagy terveid vannak. Holott bölcsebb lenne, ha alacsony költségvetésű, vagy ingyenes programokat céloznál meg. Felesleges csilliárdokat kiadni olyasmire, amit olcsóbban is megoldhatsz. Szerdán és csütörtökön szuper fényszögek lelkesítő ötleteket szimbolizálnak. Az sem baj, ha ezek nem a te fejedből pattannak ki. A hosszú hétvégéd meglepően érzékeny hangulatban kezdődik: meglepően sokat foglalkoztat a jövő…

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Irigykedhetsz, hogy mások milyen gördülékenyen oldanak meg mindent, de ne tedd! Az irigykedés elviszi az energiáidat, sőt gyengít téged. Szóval hagyd abba, mielőtt elkezdenéd! Inkább figyeld meg, hogy az emberek mekkora felhajtást csinálnak a keddi nőnapból! Közben figyeld meg, hogy te hogyan érzel ezzel kapcsolatosan! Ill. változott-e az évek alatt a véleményed erről? Péntektől elemedben leszel, ami a hosszú hétvége első felében is megmarad. Ezzel egy igazán vidám és pezsgő hétvége elé nézel…

NYILAS – heti horoszkóp

Panaszra nem lesz okod a hét kezdetén, mert a munkádban kitűnő tempóban haladhatsz. Ennek előfeltétele, hogy ne törődj azokkal a hangokkal, amelyek megint az elégedetlenséget szítják! Ilyenek mindig voltak, vannak, és lesznek. Jobban jársz, ha nem foglalkozol velük. Csütörtökön a Merkúr jegyet vált, ami neked ingatlanügyekben hozhat új felállást. Nem kell azonnal reagálnod. Adj időt magadnak a döntésre és a válaszra. A hosszú hétvégéd meglehetősen drága lesz, ha nem húzod meg azt a bizonyos határt.

Szőke lány

Légy nyitott! (Fotó: Unsplash)

BAK – heti horoszkóp

Ne háborogj azon, hogy ki mit gondol a keddi nőnapról! Mindenki intézze úgy, ahogy akarja. Joguk van hozzá. Ahogy neked is. A bolygók szerint jobban jársz, ha nem húzod az időt ilyen felesleges témákkal, hanem a saját munkádra fókuszálsz. Csütörtökön a Merkúr jegyet vált, ami neked rengeteg információt hoz. Ez olyan mennyiség, ami befogadhatatlan. Ne pánikolj! Ami fontos, az megragad. A hosszú hétvége szerelmes, szentimentális hangulatban indul. Ha van párod, akkor vele élvezd! Ha nincs még, akkor keress!

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Hétfőn és kedden is lesznek diszharmonikus fényszögek, amelyek bosszantó embereket és helyzeteket mutatnak. Most a lassúság, illetve a merevség bosszanthat. Gyorsan emelkedj felül ezen, és könnyebb lesz! A hét közepétől a pénzre fogsz koncentrálni. Számolgatsz, mert szeretnél a hosszú hétvégére egy csomó dolgot megvenni. Legyél visszafogott! Nehogy kifuss a költségvetési keretedből! A hétvége eleje nem rólad fog szólni, hanem egy kétségbeesett ismerősödről, aki nem lát kiutat. Segíts neki, vagy legalább hallgasd meg!

HALAK – heti horoszkóp

Téged nem a keddi nőnap vagy a hosszú hétvége lelkesít az égi folyamatok szerint, hanem az, hogy csütörtökön reggel a Merkúr belép a Halakba. Innentől megered a nyelved: szívesebben és gördülékenyen beszélsz. Ezzel párhuzamosan aggaszthat, hogy vajon meg tudsz-e felelni egy számodra fontos embernek. Inkább azt a kérdést tedd fel, hogy miért kérdés ez! A hosszú hétvége előtti pénteken a Hold a Rákba lépve léleksimogató érzéssel ajándékoz meg. Az beragyogja a hosszú hétvégéd első felét. Szóval jól indul…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top