nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2022. március 9–15. – Ültess virágot!

A hosszú hétvége és a nemzeti ünnep a növő Hold szerint ragyogó alkalom arra, hogy virágot ültess a kertedbe, az erkélyedre vagy a lakásodba. A talaj menti fagyok miatt mobilizálható ládák az ideálisak. Ha stílusos akarsz lenni, akkor piros-fehér-zöld virágokat rakj össze!

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?
 

SZERDA – március 9.: A mai nap az Ikrek Hold szerint vidáman és kreatívan telik. Az Ikrek jelben járó Hold levegős, ezért ma mindenképpen szellőztess hosszabban! De ne csak a helyiségeket, hanem az ágyneműket és plédeket is szellőztesd ki, ha száraz az idő! És ha gyalog mész autó és busz helyett, a fejedet is kiszellőztetheted.

CSÜTÖRTÖK – március 10.: Jó dolgod van, mert még ma is az Ikrek jelében jár a Hold, ami ma is vidámságot és kreativitást hoz neked. A szellőztetés aktuális. Mindennap fontos szellőztetni, de akkor különösen, ha levegős jelben jár a Hold. És az Ikrek pont ilyen. Emellett a szellemi frissesség és nyitottság is aktuális.

PÉNTEK – március 11.: Reggel a Rákba lépő Hold miatt ma mindenképpen iktass be mosást és viráglocsolást! De nem csak a növényeidnek fontos a folyadék, hanem neked is. Szóval kényeztesd ma magad különleges teával. Legyen illatos és finom! Így több érzékszerveddel élvezheted. A növő Hold oldott, kolloid állapotú ásványi anyagok beépülését segíti elő.

Kisfiú kertészkedik

Munkában (Fotó: Pixabay)

SZOMBAT – március 12.: Itt a várva várt hosszú hétvége. Még ma is a Rákban jár a Hold. Szóval ma is moshatsz, locsolhatsz, teázhatsz. Viszont ma fodrászati és kertimunka-tilalom van. Ezeket lehetőleg ne mostanra időzítsd! A modern kor embere fenntartásokkal fogadja az ilyen tilalmi napokat. Pedig a régi megfigyeléseknek volt alapja és értelme.

VASÁRNAP – március 13.: Mivel csak este vált jegyet a Hold, minden aktuális, ami tegnap volt: mosás, locsolás, teázás stb. Ma sem tanácsos fodrászhoz menni és kertészkedni. Viszont a hosszú hétvége kellős közepén választhatsz vizes programot: úszás, szaunázás stb. Csak arra ügyelj, hogy szárazon gyere ki a hidegbe!

HÉTFŐ – március 14.: Ez egy ajándék szabadnap, amit később kell ledolgoznod. Most élvezd! Már az Oroszlánban jár a Hold, ami azt javasolja, hogy aktív, mozgalmas programmal töltsd meg ezt a 24 órát. Ez a nap több kerti munkának is kedvez. Jól teszed, ha ma fát ültetsz, ásol, és metszel. Már ha van kerted. Ha nincs, akkor a szobanövényeket ültesd át!

Virágültetés a kertben

Virágot mindenhova! (Fotó: Pixabay)

KEDD – március 15.: Nemzeti ünnepen továbbra is az Oroszlánban jár a Hold. Élvezd ki a hosszú hétvége utolsó napját! Az Oroszlán játékos jegy. Ezzel összhangban kereshetsz játékos programot: bobozás, bowlingozás, billiárdozás, vagy társasjátékozás barátokkal, családdal. Meglátod, szívesen csatlakoznak hozzád.

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2022. 03. 09-15.

Heti holdhoroszkóp tábla 2022. 03. 09–15.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top