nlc.hu
Horoszkóp

A Bak köztük találja meg az igazit

4 csillagjegy, akik kihozzák a Bak romantikus oldalát

A föld jegyű Bak stabilitást keres, és nem szívesen pazarolja az energiáját sekélyes kalandokra, vagy azokra, akik nem veszik őt komolyan. Ezek a csillagjegyek megadják neki.

Amikor a Bak (december 22. – január 19.) igazán érdeklődik valaki iránt, biztos, hogy hosszú távú kapcsolatot, biztonságot remél. A szerelmet keresi, és nem megy bele a felszínes játszmákba, ha úgy érzi, nem terem számára babér, inkább tovább áll, nem üldözi hosszasan az érzelmeivel azt, aki számára nem ér annyit.

lelki társak

Rád is vár valahol az igaz szerelem! / Fotó: Unsplash

Halak: a legjobbat hozza ki belőle

Ők ketten a legjobbat hozzák ki egymásból. Tisztelettel, megértéssel fordulnak egymás felé, és képesek együtt fejlődni. A Halak gyengédsége előcsalogatja a Bak érzelmes oldalát, és értékelni fogja a biztonságot, amit ő, az álmodozó, csak nehézségek árán képes megteremteni.

Bika: a legbiztosabb alap

Mindketten hasonló értékrenddel bírnak, fontos számukra a család, a biztonság és a kényelmes élet: maguk és szeretteik részére is. Hatalmas egyetértésben telik a kapcsolatuk, kiválóan megbeszélik a nézeteltéréseket. A Bika abban is segít a Baknak, hogy megnyíljon, és egyre könnyebben fejezze ki az érzelmeit.

Rák: az otthon melege

Mindketten család-központúak és meleg szívűek, és a Ráknak nem jelent gondot a háttérben gondoskodni, míg a határozott Bak teremti meg az anyagi feltételeket. Odaadó, megbízható társai egymásnak, a Bak mindig megnyugvást talál a Rák karjaiban. Példaértékű, harmonikus kapcsolat lehet az övék.

Szűz: egymásra hangolva

Két föld jegyű csillagjegy, akik a kezdetektől fogja jól megértik egymást. Hűséget és tartós szerelmet keresnek, kiegyensúlyozott, jól szervezett életet. Együtt képesek ezt megteremteni, támogatva egymást a közös és egyéni céljaikban. Tisztelik és szeretik egymást, minden nehézséget leküzdenek.

(via PinkVilla)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top